Smartphones

Το OnePlus 6T κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου;

Το OnePlus 6T αναμένεται να παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου και το Amazon της Ινδίας πιθανόν να αποκάλυψε την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του, η οποία φαίνεται να είναι στις 30 Οκτωβρίου.

Είναι αλήθεια πως έχουμε δει αρκετές διαρροές αναφορικά με το σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 6T, με ορισμένα από αυτά να έχουν αποκαλυφθεί από την ίδια την εταιρεία. Η νέα συσκευή της OnePlus θα έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη αλλά όχι την υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, αυξάνοντας τον ελεύθερο χώρο εσωτερικά της συσκευής έτσι ώστε να τοποθετηθεί μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Οι νέες πληροφορίες για το OnePlus 6T αφορούν την ημερομηνία κυκλοφορίας του και έρχονται από το Amazon της Ινδίας όπου φαίνεται να έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες και δείχνουν πως θα σταματήσουν στις 30 Οκτωβρίου. Τότε φαίνεται πως θα είναι η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στην αγορά η οποία πιθανόν να έχει και πάλι τον επεξεργαστή Snapdragon 845 μαζί με 6GB RAM, waterdrop notch και in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Οκτωβρίου 2018 9:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.