Smartphones

Το Razer Phone 2 δοκιμάζεται σε τεστ αντοχής και επιβιώνει

Το Razer Phone 2 είναι το δεύτερο gaming smartphone της Razer και ο JerryRigEverything, γνωστός για τις δοκιμές αντοχής που υποβάλλει όλα τα smartphone στο YouTube, ανέλαβε να δοκιμάσει τα όρια της συσκευής η οποία έδειξε την ποιότητα κατασκευής της.

Οι δοκιμασίες για το Razer Phone 2 ξεκινούν με το χάραγμα της οθόνης η οποία ξεκίνησε να χαράζεται από το σημείο που χαράζονται οι οθόνες που είναι εφοδιασμένες με Gorilla Glass 5. Το επόμενο test είχε να κάνει με τη λεπίδα του Zack Nelson (JerryRigEverything) στο πάνω και κάτω μέρος που “φιλοξενούνται” τα ηχεία και η selfie κάμερα, με τις προστατευτικές γρίλιες να είναι φτιαγμένες από πλαστικό, ενώ το υπόλοιπο σώμα της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Σειρά είχε η δοκιμή της φωτιάς, όπου μετά από 19 δευτερόλεπτα της φλόγας του αναπτήρα επάνω στην οθόνη, τα pixel άρχισαν να καίγονται. Έπειτα, μετά το πέρας της φλόγας, τα pixel άρχισαν να επανέρχονται στη φυσιολογική τους κατάσταση, κάτι που δε συμβαίνει στις AMOLED οθόνες. Τέλος, το δυσκολότερο κομμάτι της δοκιμής είχε να κάνει με την άσκηση πίεσης για να δούμε αν μπορούμε να λυγίσουμε το Razer Phone 2. Όπως φαίνεται και στο video, το Razer Phone 2 λυγίζει ελάχιστα και δείχνει την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η Razer στην ποιότητα κατασκευής του gaming smartphone.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτό που καίνε την οθόνη με τον αναπτήρα δεν μπορώ να το καταλάβω... Άκυρο τεστ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.