Smartphones

Το rollable smartphone της LG εμφανίζεται σε νέα renders

Το επερχόμενο rollable smartphone της LG, το δεύτερο της σειράς Explorer, ποζάρει σε νέα renders και μαθαίνουμε περισσότερα για το μηχανισμό του. Η ιστοσελίδα Let’sGoDigital φέρνει το rollable στη ζωή, δημιουργώντας τα πρώτα renders, βασισμένα στις πατέντες που έχει ήδη καταχωρήσει ο κορεάτης κατασκευαστής.

Σύμφωνα με την πατέντα, η συσκευή δε θα επεκτείνεται μόνο από τη μία της πλευρά, αλλά και από τις δύο στα πλαϊνά. Ο νέος μηχανισμός απαιτεί ελάχιστο χώρο και επιτρέπει την προέκταση της οθόνης χωρίς να γίνει κανένας συμβιβασμός στο εσωτερικό της συσκευής. Επίσης, βλέπουμε πως η LG αφήνει μικρά bezel στο πάνω και το κάτω μέρος, για να μπορεί να κινείται καλύτερα αυτός ο μηχανισμός.

Σύμφωνα με την πατέντα, η LG έχει παραμετροποιήσει και το Android για να προσφέρει επιπλέον επιλογές όταν επεκτείνεται η οθόνη. Μάλιστα, το rollable της εταιρείας αναμένεται να έρθει με τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, 12MP ultrawide με Hexa Motion σταθεροποίηση και έναν ακόμα ultrawide αισθητήρα στα 13MP. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2021.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.