Το sequel του Samsung Galaxy A22 έρχεται με βελτιωμένη κάμερα και υποστήριξη 5G

, Το sequel του Samsung Galaxy A22 έρχεται με βελτιωμένη κάμερα και υποστήριξη 5G

Ένα ακόμη smartphone μεσαίας κατηγορίας με premium χαρακτηριστικά ετοιμάζει η Samsung, καθώς η συνέχεια του δημοφιλούς Galaxy A22 είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα με νέα αναφορά του GalaxyClub, το Galaxy A23 θα έχει κάμερα 50 megapixel, σε αντίθεση με την κάμερα 48 megapixel στο Galaxy A22. Σε περίπτωση που διατηρήσει πολλές από τις προδιαγραφές του A22, πιθανόν να δούμε τη ρύθμιση τετραπλής κάμερας, δύο εκδόσεις – 4G και 5G, καθώς και μπαταρία 5.000 mAh.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μπορούμε να υποθέσουμε πως το Galaxy 23 θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Α22.

Η πιθανότητα να παρουσιάσει η Samsung το Galaxy A23 φέτος είναι μικρή, αλλά μοιάζει λογικό να κάνει το ντεμπούτο του είτε στην CES 2022 είτε στην MWC 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.