Vivo X60t Pro: Εμφανίζεται στο TENAA με φωτογραφίες και εικόνες

, Vivo X60t Pro: Εμφανίζεται στο TENAA με φωτογραφίες και εικόνες

Διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο είναι πλέον η σειρά vivo X70 και η εταιρεία δεν έχει σχέδια να κυκλοφορήσει συσκευές από την παλαιότερη σειρά X60 στην αγορά. Ένα νέο τηλέφωνο vivo εμφανίστηκε, ωστόσο, στο TENAA με chipset Dimensity 1200 και οθόνη AMOLED, με πηγές να ισχυρίζονται ότι θα ονομάζεται vivo X60t Pro.

Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι εντελώς νέο και όχι απλώς μια ανανεωμένη έκδοση μιας παλιότερης συσκευής, όπως το X60 Pro+ και το X60t Pro+ (ή το X60 και το X60t). Η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,44”, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς X60. Ακόμα, θα έχει κύρια κάμερα 64 MP και selfie shooter 16 MP, δύο προδιαγραφές επίσης νέες για τη σειρά.

Σχετικά με τη μνήμη που θα έχει, η vivo έχει ετοιμάσει πολλές παραλλαγές RAM και αποθήκευσης, αλλά οι πραγματικοί συνδυασμοί θα γίνουν γνωστοί όταν κυκλοφορήσει η συσκευή.

, Vivo X60t Pro: Εμφανίζεται στο TENAA με φωτογραφίες και εικόνες

Η μπαταρία του vivo X60t Pro αναφέρεται ως 3.920 mAh που είναι η ελάχιστη φόρτιση για ένα power cell που έχει τυπική χωρητικότητα 4.000 mAh.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MOLLY

Το κινητό τους φωτογραφίας ποιο είναι;; Της πρώτης φωτογραφίας. Όχι αυτή από το ΤΕΝΑΑ

Last edited 2 years πριν by MOLLY
Κώστας Βλαχάκης

Vivo X70

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Έρχεται με επίπεδη οθόνη, επίπεδο πλαίσιο και νέο χρώμα

Το vivo X100 έγινε διαθέσιμο στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και η εταιρεία ετοιμάζει τώρα μια μικρή ανανέωση του μοντέλου.