Το Xiaomi Mi 8 επίσημο στις 31 Μαΐου! Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή στα €400

Η Xiaomi έχει ήδη έτοιμο το επετειακό smartphone της Mi 8, που θα παρουσιάσει φέτος έναντι του Mi 7 ή μαζί μ’ αυτό. Σύμφωνα με τελευταία διαρροή η επετειακή συσκευή θα έρθει σε δύο εκδόσεις με 6 GB και 8 GB RAM και τιμή γύρω στα 400 ευρώ.

Η πρώτη έκδοση με αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει CNY2799 (δηλαδή περίπου €370/$440) και η δεύτερη με 128 GB θα κοστίζει CNY3199 (ή περίπου €420/$500).

Το διαφημιστικό poster που εμφανίζει με την εικόνα της συσκευής αλλοιωμένη αποκαλύπτει και κάποια από τα χαρακτηριστικά του, όπως την 6.01 ιντσών οθόνη και την τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπους. Επίσης, η νέα ναυαρχίδα έρχεται με Snapdragon 845 system-on-chip και dual κάμερα με AI χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του επετειακού smartphone χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει πάνω από 200 σκηνές περιλαμβάνοντας 12 διαφορετικές λειτουργίες πορτραίτου. Επίσης, πρόσφατα διέρρευσε hands-on video να εμφανίζει τον under display fingerprint scanner του νέου Xiaomi.

Τέλος, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα το Xiaomi Mi 8 σε προγραμματισμένο press event στις 31 Μαΐου στο Shenzhen. Την ίδια ημέρα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Πηγή, Πηγή 2

Σχόλια

  • αλλη μια παντοφλα!!!! εχει καταντησει γελιο!!! ευτυχως υπαρχει και η σονυ που βγαζει ακομα το compact!

  • @Δημήτρης μην αναφέρεις αυτό το όνομα εδώ μέσα, θα γίνει πόλεμος :P

  • @Δημήτρης, νομίζεις ότι αυτοί δεν θέλουν να πουλάνε; Πες μου πόσα τεμάχια πουλάει το Sony compact και θα καταλάβεις γιατί κανείς άλλος δεν βγάζει compact. Επίσης σήμερα διαβάσαμε και για τη Sony που η ίδια λέει ότι έχει μείνει πίσω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.