UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Το πρώτο firmware update ΟΤΑ (Over the Air) για το UMi Super κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της ναυαρχίδας της UMi. Ταυτόχρονα η UMi έκανε διαθέσιμη την υπηρεσία Service page με σκοπό να λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα κινητά της.

Όλα αυτά μαρτυρούν την επιλογή της UMi να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware. Πάμε όμως να δούμε μαζί αλλαγές και βελτιώσεις που φέρνει το νέο firmware update για το UMi Super.

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Βελτιώσεις στο user interface
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του UMi Super ειναι το κουμπί navigation που επιτρέπει να προγραμματίσουμε το hard button ή το εικονικό virtual από τα δεξιά προς τα αριστερά ή από τα αριστερά προς τα δεξιά. Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία, η επιλογή αυτή βρίσκεται πλέον και στο notification bar. Φυσικά παραμένει και στο μενού ρυθμίσεων

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Βελτιώσεις και προσθήκες στην κάμερα
Το UMi Super έρχεται με κάμερα 13 Megapixel και αισθητήρα της Panasonic προσφέροντας ταχύτητα στις λήψεις και πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Το νέο firmware προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στο auto-focus που αγγίζει το 20% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Η ποιότητα σε χαμηλό φως αυξήθηκε κατά 35% για να έχουν οι φωτογραφίες περισσότερη λεπτομέρια.

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Ακόμα ταχύτερο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων
Αν και το UMi Super είναι εξοπλισμένο με ένα γρήγορο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το νέο firmware update το κάνει να λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η συνολική άυξηση της ταχύτητας απόκρισης είναι 20%. Προσοχή, μετά το update όλα τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχατε αποθηκεύσει θα σβηστούν και θα πρέπει να τα προσθέσετε εκ νέου.

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Μπαταρία σαν να μην τελειώνει ποτέ
Το UMi Super ενσωματώνει μπαταρία κατασκευής Sony με χωρητικότητα 4000mAh και λειτουργία γρήγορης φόρτισης που βαζίζεται στην τεχνολογία PE+. Το νέο update αυξάνει περαιτέρω την διάρκεια ζωής της μπαταρία και με την λειτουργία auto cleaning την κάνει optimize.

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Με δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και οθόνη 5.5 ιντσών κατασκευής Sharp το UMi Super ειναι η ναυαρχίδα της κατασκευάστριας εταιρείας UMi. Ένα κινητό σχεδιασμένο αποκλειστικά από την UMi το οποίο ήδη έχει δεχθεί τα πρώτα θετικά review από άτομα που το έχουν δοκιμάσει πρώτοι.

Κάντε Subscribe για να κερδίσετε κουπόνι έκπτωσης 70$ για το UMi Super.

UMi Super 1st OTA update, UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.