Unpacked 2020: Επιβεβαιώνεται η παρουσίαση 5 συσκευών, μαζί και το Galaxy Z Fold 2;

, Unpacked 2020: Επιβεβαιώνεται η παρουσίαση 5 συσκευών, μαζί και το Galaxy Z Fold 2;

Με το online event Unpacked 2020 να είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, πολλοί αναρωτιούνται ποιες συσκευές θα δούμε όντως στο event, καθώς ήδη περιμένουμε αρκετές νέες συσκευές από την εταιρεία.

Ο Tae-moon Roh, σε blog post που έκανε στην ιστοσελίδα ειδήσεων της Samsung, αποκάλυψε τα σχέδια του για την επερχόμενη εποχή στην κινητή τηλεφωνία, την οποία ονομάζει “Next Normal”, το οποίο έχει ως επίκεντρο τρία πράγματα: σημαντικές καινοτομίες, ανοιχτές συνεργασίες και ευέλικτη λειτουργία. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν η αναφορά του στο επερχόμενο event της εταιρείας, στο οποίο ο ίδιος γνωστοποίησε πως θα δούμε πέντε συσκευές.

Συγκεκριμένα, ο Tae-moon Roh δήλωσε:

Στο καλοκαιρινό event Galaxy Unpacked, θα παρουσιάσουμε πέντε νέες συσκευές. Αυτές οι συσκευές θα προσφέρουν το όραμα μας για καινοτόμες εμπειρίες στην κινητή τηλεφωνία που λειτουργούν απρόσκοπτα οπουδήποτε και αν πηγαίνουμε.

Συνδυάζουν τη δύναμη με την απρόσκοπτη λειτουργικότητα, είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε στο παιχνίδι, στο σπίτι ή εκτός σπιτιού. Μέσω του Next Normal, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο, με αυτές τις συσκευές στο χέρι σας (και στα αυτιά σας και στον καρπό σας).

Τι εννοεί όμως ο Roh με τα παραπάνω; Ήδη περιμένουμε δύο νέες συσκευές της σειράς Galaxy Note 20, δύο προτάσεις Galaxy Watch 3, τα νέα Galaxy Buds Live και το Galaxy Z Flip 5G. Η πέμπτη πρόταση θα μπορούσε να είναι ένα από τα δύο: Galaxy Z Fold 2 και Galaxy Tab S7, όμως αν και το δεύτερο foldable γνωρίζαμε ότι δε θα κυκλοφορήσει μαζί με τα υπόλοιπα, νέες πηγές τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνουν το αντίθετο, όπως και η ίδια η Samsung.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου μία εικόνα, σε κακή ανάλυση, που υποτίθεται ότι είναι το επερχόμενο Galaxy Z Fold 2 σε Mystic Bronze. Εκεί βλέπουμε το νέο camera bump όπως στη σειρά Note 20 και τις νέες οθόνες της συσκευής, όχι όμως τόσο καθαρά.

, Unpacked 2020: Επιβεβαιώνεται η παρουσίαση 5 συσκευών, μαζί και το Galaxy Z Fold 2;

Επιπλέον, η ίδια η Samsung μέσω του UK λογαριασμού της στο Twitter ανέβασε ένα νέο teaser, με τον τίτλο “A new look unfolds”, στο οποίο φαίνεται μία σταγόνα να σχηματίζει το φόντο της πεταλούδας του πρώτου μοντέλου. Όμως, η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει τίποτα προς το παρόν, αν και φαίνεται σχεδόν σίγουρη η ανακοίνωση του Galaxy Z Fold 2.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.