UPlay+: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft και ο συνδυασμός της με τη Google Stadia [E3 2019]

UPlay+, UPlay+: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft και ο συνδυασμός της με τη Google Stadia [E3 2019]

Αυτή την εβδομάδα είναι η E3 2019 και οι εταιρείες κάνουν τις ανακοινώσεις τη μία μετά την άλλη. Η Ubisoft κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τις τάσεις και θα κυκλοφορήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία για PC.

Στο Uplay+ θα βρούμε πάνω από 100 παιχνίδια μαζί με τα DLC τους. Επίσης, η συνδρομή της Ubisoft μας δίνει πρόσβαση στο early access νέων παιχνιδιών. Ωστόσο, αυτό που εντυπωσίασε τους χρήστες ήταν ότι η συνδρομή αυτή θα ενσωματωθεί στη συνδρομητική υπηρεσία Google Stadia.

Η συνδρομή κοστίζει $15 τον μήνα και αν κάνουμε εγγραφή θα αποκτήσουμε δωρεάν πρόσβαση τον Σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει η υπηρεσία.

Προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο μερικούς από τους τίτλους που θα περιλαμβάνονται στην υπηρεσία και είναι οι ακόλουθοι: or Honor, Far Cry New Dawn, The Crew 2, Rainbow Six Siege, Beyond Good & Evil, Prince of Persia, Splinter Cell: Blacklist, Steep, Rayman Legends, Anno 1800, Child of Light, και αρκετά Assassin’s Creed.

Επιπλέον, αν εγγραφούμε τώρα στο UPlay+ θα έχουμε άμεση πρόσβαση στα Ghost Recon Breakpoint και Watch Dogs Legion όταν κυκλοφορήσουν.

Όσον αφορά τον συνδυασμό Google Stadia και Uplay+, γνωρίζουμε πως η υπηρεσία της Google θα είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες οι οποίοι μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια στην πλατφόρμα και να παίζουν online. Ωστόσο, η Google προσφέρει τη συνδρομή Stadia Pro η οποία μας δίνει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της πλατφόρμας.

Τα παιχνίδια που θα ανήκουν στη βιβλιοθήκη της Stadia θα είναι οι βασικές εκδόσεις, ενώ πληρώνοντας τη συνδρομή Uplay+ θα αποκτάμε πρόσβαση και στα DLC τους.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και τις δύο συνδρομές, πληρώνοντας μόνο αυτή της Ubisoft θα αποκτάμε πρόσβαση στα παιχνίδια της Ubisoft τόσο μέσω του client της εταιρείας όσο και μέσω της Google Stadia.

Ίσως αυτή η συνεργασία να είναι το πρώτο βήμα ενός μεγάλου σχεδίου από τη Google. Θα μπορούσε ο τεχνολογικό κολοσσός να κλείσει αντίστοιχες συνεργασίες με εταιρείες όπως η EA και η Microsoft, και να δούμε στο μέλλον μία ενοποίηση των συνδρομών υπό τη σκέπη της Google Stadia.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.