VAIO smartphone: Μπορεί να κυκλοφορήσει και Ευρώπη

Αυτή την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ιαπωνία το πρώτο VAIO smartphone από μια κοινοπραξία εταιρειών στην οποία η Sony έχει πουλήσει το brandname και στην οποία συμμετέχει με το 5%. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, αν το VAIO smartphone πάει καλά και τύχει της αποδοχής του κόσμου, η Sony σκέφτεται να το διαθέσει και στην Ευρώπη.

Σε ότι αφορά κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του VAIO smartphone ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση HD (1280×720 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 410 64-bit, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και θα τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα αποκαλυφθεί το VAIO smartphone στην Ιαπωνία, θα θέλατε να το δείτε και Ευρώπη;

Σχόλια

  • Κώστα η vaio δεν είναι πλέον της sony οπότε νομίζω πως δεν είναι σωστό αυτό "...η Sony σκέφτεται να το διαθέσει και στην Ευρώπη..."

  • Tolios@ γράφει ότι διατηρεί ένα 5% στην καινούργια εταιρία! Προφανώς θα το φέρει μέσω του δικτύου διανομής τής. Αν και νομίζω ότι θα πάει ακλαφτο, υπάρχουν πολλές επιλογές πια!

  • Έμεινα εντυπωσιασμένος από την παρουσίαση του κουτιού τις προ άλλες. Θα το πάρω με κλειστά μάτια

  • Με τέτοια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει και χαμηλή τιμή. Αν έχει κάνα 300άρι θα πάει άκλαφτο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.