Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

Το Vertu Aster Yosegi είναι ένα ακόμα smartphone της εταιρείας που δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η διακόσμηση του πλαισίου του Vertu Aster Yosegi είναι ξύλινη και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα κινητά. 

Μάλιστα, για τον διάκοσμό του έχει γίνει χρήση μίας ειδικής ιαπωνικής τεχνικής που ονομάζεται Yosegi-zaiku. Ψαγμένα πράγματα… Κομμάτια ξύλου basswood βάφονται σε διάφορα χρώματα, πλέκονται μεταξύ τους και αποτελούν μέρος του πλαισίου του Vertu Aster Yosegi. O Ιάπωνας καλλιτέχνης, Hiroko Imada, επιμελείται τα σχέδια πάνω στο κάθε smartphone δημιουργώντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η οθόνη του Vertu Aster Yosegi είναι στις 4.7 ίντσες, με ανάλυση Full HD, ενώ το κρύσταλλο της οθόνης είναι από ζαφείρι, όπως και στα ακριβά ρολόγια, με αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική επίστρωση. Μπορεί η οθόνη να είναι 4.7 ιντσών, αλλά το κρύσταλλο είναι στις 5.1 ίντσες. Το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 5.1 Lollipop. H πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixels, ενώ το smartphone υποστηρίζει και Dolby Surround.

Η έκδοση με την ειδική ξύλινη διακόσμηση θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης κυκλοφορίας και προορίζεται για τις boutiques της Vertu. Θα κατασκευαστεί σε 50 κομμάτια και αναμένεται να κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ για να το αποκτήσει κανείς.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:57

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.