Smartphones

Video αποκαλύπτει το dummy ενός iPhone 13 Pro Max

To iPhone 13 Pro Max αποκαλύπτεται σε ένα video, όπου παρουσιάζεται το dummy του smartphone και παίρνουμε μία καλή εικόνα για το σχεδιασμό του. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος.

Το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Unbox Therapy στο YouTube, όπου το dummy του επερχόμενου iPhone 13 Pro Max, αποκαλύπτει πως οι εξωτερικές του διαστάσεις δεν θα είναι και πολύ διαφορετικές από εκείνες του iPhone 12 Pro Max. Η μεγάλη διαφορά που εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος είναι στο notch, όπου το ηχείο έχει μεταφερθεί στο άνω άκρο του πλαισίου, με τα στοιχεία της TrueDepth κάμερας να είναι πιο κοντά τοποθετημένα για να καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην οθόνη.

Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι το πίσω τριπλό camera setup, το οποίο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερους φακούς από τον προκάτοχό του, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει καλύτερη φωτογραφική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα μέχρι στιγμής γνωστά δεδομένα για την κάμερα του iPhone 13 Pro Max λένε ότι θα υπάρχουν μεγαλύτεροι αισθητήρες στο πίσω μέρος.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το βίντεο δείχνει να συμφωνεί με τα όσα έχουν αποκαλύψει τα τελευταία renders για το iPhone 13 που έχουν δημοσιευθεί online.

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2021 7:57

Σχόλια

  • Ελπιζω να μεγαλωσει τερμα τους αισθητηρες, να τους κανει σαν του xiaomi mi 11, ωστε να γινει ταση. Μπας και δουμε ασπρη μερα. Στο μπροστινο μερος , να κρυψει καθε αισθητηρα κατω απο την οθονη, ωστε να προχωρησει και να εξελιχθει επισης αυτη η τεχνολογια. Για μπαταριες τα λεμε, αλλα δεν θα ακουσουν ποτέ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.