Smartphones

Video preview νέας Galaxy συσκευής από τη Samsung σε λίγες ημέρες

Η Samsung ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει μια νέα προσθήκη στις Galaxy συσκευές μέσω video preview στην 1 Αυγούστου χωρίς να αναφέρεται τι είδους συσκευή αφορά αυτή η παρουσίαση, μιας και δεν αποκλείεται να δούμε ένα νέο smartphone, tablet, smartwatch ή ακόμα και κάποιο “έξυπνο” ηχείο.

Δεν είναι γνωστό το τι συσκευή θα παρουσιάσει μέσω του video preview η Samsung, ενώ η σκέψη μας θα μπορούσε να πάει σε κάποιο είδος preview σχετικά με το Galaxy Note 9, με την ίδια την εταιρεία να ξεκαθαρίζει πως οτιδήποτε σχετίζεται με το Note 9, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Αυγούστου.

Το video preview θα εμφανιστεί στο global site της Samsung στην 1 Αυγούστου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και αυτό δείχνει ότι το νέο μέλος της σειράς Galaxy θα είναι για όλες τις αγορές και όχι για μια συγκεκριμένη. Μένει να δούμε το τι θα αποκαλύψει η Samsung λίγες ημέρες πρίν την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε μια πρώτη γεύση από το αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας, σε μια κίνηση για να “ζεστάνει” τους καταναλωτές και να εντείνει την προσμονή για αυτό το νέο είδος smartphone.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.