H Vivo πατάει πόδι “Ευρώπη” με πρώτη χώρα την Ρωσία

Vivo Ρωσία Ευρώπη, H Vivo πατάει πόδι “Ευρώπη” με πρώτη χώρα την Ρωσία

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Gartner, η κατασκευάστρια εταιρεία κινητών Vivo με έδρα την Κίνα βρίσκεται στην 5η θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones στον κόσμο και σύντομα πατάει πόδι στην Ανατολική Ευρώπη με την πρώτη χώρα που θα την υποδεχθεί επίσημα να ειναι η Ρωσία.

Η Vivo είναι πολύ μεγάλη εταιρεία και στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κίνα και την Πεκίνο, μπορώ να πω ότι τόσο μέσα στους χώρους του αερδρομίου όσο και στον δρόμο, η διαφημιστική παρουσία της ήταν ιδιαίτερα έντονη.

H Xiaomi ήρθε επίσημα Ελλάδα τον περασμένο Δεκέμβριο, η Meizu έσκασε μύτη αυτές τις μέρες στη χώρα μας, θα θέλατε κάποια στιγμή να δούμε και την Vivo;

Vivo Ρωσία Ευρώπη, H Vivo πατάει πόδι “Ευρώπη” με πρώτη χώρα την Ρωσία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Προσωπικα πολυ θα ηθελα να δοκιμασω το Vivo X20 Plus γιατι ξερω οτι ειναι ποιοτικη εταιρια, με πολυ καλες καμερες και γενικα πολυ ομορφες συσκευες. Το UI τους με χαλαει λιγο, αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας.

Στεφανος

Γιατί όχι. Είμαι μεγάλος φαν των Xiaomi, αλλά θα ήθελα να έρθει Ελλάδα για να μπορέσουμε επιτέλους να δοκιμάσουμε από κοντά τα προϊόντα της.

Solon

Σίγουρα. Είναι καλό να υπάρχουν ανταγωνιστικές προτάσεις στην κατηγορία των φθηνών αλλά δυνατών smartphones. Αυτή την στιγμή η Xiaomi παίζει μόνη της μπάλα σε αυτό το γήπεδο.

KostasB

Εννοείται. Ποτέ δεν λέμε όχι σε περισσότερες επιλογές. Ειδικά αν είναι αξιόλογες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.