vivo X90 Pro: Επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video

, vivo X90 Pro: Επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video

Η vivo με το vivo X90 Pro μας δείχνει πως πρέπει να σχεδιάζεται μια ποιοτική ναυαρχίδα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, με την ποιότητα να υπάρχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος της συσκευής. Μια στιβαρή και δεμένη συσκευή κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, με πινελιές που δίνουν το κάτι παραπάνω στον τελικό χρήση, δίνοντάς του την ικανοποίηση πως έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή για να έχει ένα smartphone που θα ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη.

Η τιμή Summer Sales για το vivo X90 Pro είναι 999 ευρώ. Η προσφορά υποστηρίζεται από όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων: COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Πλαίσιο, Public Mediamarkt, WIND/ Nova, You.gr.

Σύστημα κάμερας με φακό ZEISS 1 ίντσας για καθαρές λήψεις

Η vivo κάνει τη διαφορά και σε συνεργασία με τη ZEISS, εφοδιάζει το vivo X90 Pro με σύστημα κάμερας που επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου θα βρούμε τον portrait φακό των 50MP με f/1.6, τον ultra-wide φακό των 12MP με f/2.0 αλλά και τον κύριο φακό της 1 ίντσας στα 50MP με f/1.75 οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) σχεδιασμένος από τη vivo που δίνει τη δυνατότητα σταθεροποίησης διπλάσια από το τυπικό OIS, ενώ ο αισθητήρας dTOF εξασφαλίζει ακόμα πιο καθαρές λήψεις σε νυχτερινές σκηνές χάρη στην ταχύτερη εστίαση.

Επιπλέον, οι φακοί και τα οπτικά μέρη Zeiss διαθέτουν επίστρωση T-Coating για καθαρές φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις, ενώ ο γυάλινος φακός της Corning προσφέρει αντοχή σε φθορές από χτυπήματα και γρατζουνιές. Όσον αφορά το φακό μεγέθους 1 ίντσας, μας εξασφαλίζει τη λήψη 43% περισσότερου φωτός στις φωτογραφίες μας, με τον αισθητήρα IMX989 να είναι ο μεγαλύτερος της αγοράς, και το αποτέλεσμα να αποζημιώνει το χρήστη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των νυχτερινών λήψεων.

vivo X90 Pro Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 13 με FunTouch OS 13
Επεξεργαστής: MediaTek Dimensity 9200, Octa-core, 4nm
GPU: Immortalis-G715
RAM/ ROM: 12GB/ 256GB
Οθόνη: 6.78″, AMOLED curved, 2800×1260 pixels, 120Hz ρυθμός ανανέωσης, Φωτεινότητα 1300 nits, HDR10+
Τριπλή Κάμερα ZEISS: 50 Megapixel Wide, αισθητήρας 1″, f/1.75, OIS
12 Megapixel Ultra-Wide, f/2.0, Auto Focus
50 Megapixel Telephoto, 2x Optical Zoom, f/1.6, OIS
Selfie: 32 Megapixel, f/2.5
Κάρτα μνήμης: Όχι
Συνδεσιμότητα: 5G (Dual SIM), e-SIM, Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.3, GPS
Άλλα: vivo V2 chip, Αδιάβρoxo IP68, στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη
Μπαταρία: 4.780mAh, γρήγορη φόρτιση 120W, ασύρματη φόρτιση 50W
Διαστάσεις: 164.1×74.5×9.3 χλστ.
Βάρος: 214,9 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.