Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800

Το Vivo XPlay3S είναι επίσημα το πρώτο smartphone στον κόσμο με οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (2K, 490ppi). Η διαγώνιος της οθόνης, τύπου IPS LCD είναι 6 ίντσες και τα περιθώρια γύρω της, είναι ιδιαίτερα μικρά, ώστε να καταλαμβάνει το 84% της πρόσοψης του smartphone. Το Vivo Xplay 3S βασίζεται στο κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (MSM8974AB) με συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz, ενώ η GPU είναι η Adreno 330 (550MHz).

Ενσωματώνει 3GB RAM, δύο ηχεία και dedicated επεξεργαστή ήχου (HiFi) ενώ δεν θα απουσιάζει υποδοχή microUSB 2.0 (OTG). Κατά τα άλλα υποστηρίζει μεταξύ άλλων 4G LTE, WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.0. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 32GB, επεκτάσιμος έως και 64GB.

Η εταιρεία επίσης δεν παρέλειψε στην “πλάτη” του να προσαρμόσει έναν αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος για να αυξήσει την ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32GB έκδοση θα έχει τιμή περίπου 580 δολάρια, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Vivo Xplay3S
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.3 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 800 2.3 GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330 (550MHz)
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 6 ίντσες, 2560 x 1440 pixels, 490 ppi
Κάμερα: 13 Megapixel, f:/1.8, LED flash, HDR,
1080p video
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel, f:/2.4
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
WiFi 802.11ac, GPS, Bluetooth 4.0, microUSB2.0,
OTG, HiFi stereo ηχεία με dts Sound, Fingerprint reader
Μπαταρία: 3200mAh
Διαστάσεις: 158 x 82.4 x 8.6 χλστ.
Βάρος: 172 γρ.

Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800Vivo Xplay3S 2K smartphone, Vivo Xplay3S, Επίσημο με 6 ιντσών ανάλυσης 2Κ οθόνη και Snapdragon 800

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

Θηρίο με τα όλα του το μηχάνημα!

Βαγγελης

Βρηκα τι θα ζητησω να μου φερει δωρο ο Αγιος Βασιλης!Απλα το ερωτευτηκα!

μακης

ουαουυυυυ!μονοε γω εχω παθει πλακα?το καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

κατά την ταπεινή μου άποψη αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο android smartphone αυτή την στιγμή στην αγορά…βάζω στοίχημα ότι θα σκοράρει στο antutu παραπάνω από το xiaomi mi3…μακράν τα πιο ολοκληρωμένα android smartphones..οι κινέζικες εταιρείες θα κατακλύσουν τα πάντα..είναι θέμα χρόνου…

giorgio

4.8χιλ???ειναι δυνατον???

sotos73

Προτιμώ το z ultra Sony!!!
Μακράν το καλύτερο κινητό ever!!

Darth

τσαντάκι δώρο?

sosimple

Με 2 εκατοστα μακρύτερο και 1 πλατυτερο απο το G2 που εχω και που ειναι οριακα μεγαλο για κινητό ηδη, το vivo ειναι καθαρα ταμπλετα. Ουτε εχει μικρα πλαισια στα πλαγια που λεει το review. Μαλλον μεγαλα ειναι (σιγουρα πολυ μεγαλυτερα, ισως χ2 σε σχεση με το G2) απλα ειναι τεραστια η οθονη με αποτελεσμα να ξεγελιεσαι στη φωτο και να φαίνονται μικρα.
Προσωπικά θα έπαιρνα το note 3 αν ηθελα ακομα μεγαλύτερη οθονη. Χωρις να φτασω σε αυτο το μεγεθος που ειναι μεγαλυτερο και απο του note.

nikos21

@sosimple δυστυχως μετα το g2 τα bezel ολων των κινητων θα σου φενονται τεραστια.
Το vivo εχει μια χαρα μικρα περιθωρια που σε καμια περιπτωση ονως δεν συγκρινονται με του g2.
Δες ομως ενα xperia, το z1 για παραδειγμα, και θα καταλαβεις.

Andreas

Παιδιά πώς θα μπορούμε να φέρουμε αυτό το θηρίο Ελλάδα?

Nio

Να ποιος εκθρονισε το Note 3………

Antreas

Nikos21. Μπορεί το z1 να έχει σχετικά μεγάλα bezel σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αλλα μην ξεχνάμε το ότι είναι αδιάβροχο και κουβαλάει μαζι και μια φανταστική καμερα

Panos7GR

Τρίβω τα μάτια μου! Μιλάμε για super-phone όχι αστεία! Εκπληκτικά χαρακτηριστικά, πανέμορφο και πολύ προσεγμένο. Δεν το περίμενα…
Αλλά… Αλλά… Αλλά… 6 ίντσες οθόνη; Εντάξει δεν γίνεται να βάλεις 2Κ ανάλυση σε μικρότερη και οι 6 είναι οριακές για τέτοια ανάλυση, ωστόσο είναι πολλές. Καλύτερα ας πάμε σε tablet αν είναι να έχουμε 2Κ αναλύσεις σε οθόνες. Για κινητό μέχρι 5 και ίσως είναι στο όριο…

Jior999

Πολύ καλό φαίνεται 🙂 Αλλά 6 ίντσες… Προσωπικά για μένα 4,7 είναι το μέγιστο με το οποίο αισθάνομαι άνετα (κι ας έχω μεγάλα χέρια). Δοκίμασα πρόσφατα αρκετές πεντάρες+ συσκευές (G2, S4 και Ζ1) και καμιά δεν με άφησε ικανοποιημένο στην αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι σε σύγκριση με το Nexus 4 μου… Αντιθέτως το Moto G ενός φίλου με ενθουσίασε.

Δύσκολοι καιροί για όσους θέλουν top specs με μια οθόνη λογικών διαστάσεων. Για να δούμε αν η Sony με το φημολογούμενο Z1s / mini αλλάξει κάπως τα πράγματα.

Gmis

Ρε , απ’οτι φενεται μονο τα κινεζικα αξιζουν πραγματικα !

Tony Cool

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το κινητό και μπήκα στη διαδικασία να δω και τις παλιότερες συσκευές της εταιρείας. Συγκεκριμένα το xplay, ενα “τερατακι” με specs αντίστοιχα του note 3,εξαιρετική κατασκευή και οθοναρα! Βλέποντας το unboxing κάτι δε μου πήγαινε καλά, μου φαινόταν πολύ γνώριμο… και μετα διαπίστωσα οτι η συσκευασία και τα περιεχόμενα ήταν σχεδόν ολόιδια με του oppo find 5!Στην αρχη υπέθεσα οτι αυτοί οι Κινέζοι δεν έχουν τον Θεό τους και αντιγραφονται μεταξύ τους, αλλά μετά ανακάλυψα πως η bbk(η εταιρεία που φτιάχνει τα vivo) είναι θυγατρική της oppo!!! Αυτό λέει πολλά για την ποιότητα τους. Οπότε αν έρθει Ελλάδα αγορά με κλειστά μάτια, αλλιώς μικρό το κακό, θα έρθει το find 7.

Maurokokkinos

Πως γίνεται να προμηθευτούμε αυτό το θηρίο;

Μάνος Κ.

Παιδιά κατά τη γνώμη μου…έξυπνη αγορά ενός κινητού δεν είναι αυτή στην οποία το κινητό θα περιλαμβάνει πολύ καλά χαρακτηριστικά…πρέπει να συμβαδίζει μαζί και η τιμή. Προσωπικά θεωρώ ότι 580 δολάρια (περίπου 420 ευρώ) είναι πάρα πολλά! Εγώ πάντως με ένα zoppo C2 platinum έχω κάνει μια χαρά τη δουλειά μου σχέδον με παρόμοια χαρακτηριστικά με το συγκεκριμένο Vivo (μάλιστα σε κάποια υπερτερεί) με μόνο 200 ευρώ!

xeresis

Υποψιν οτι εχει την μπαταρία του note 2 (+100mAh) με τετοια οθόνη και αρκετά ποιο πανω την cpu…προβλεπω θεματακι τύπου φορτιζω δυο φορες τη μέρα. Και δε θα μιλήσω για θέματα “ποιότητα”! Θεωρώ ελπίζοντας να έχει την ίδια τουλάχιστο ποιοτική μπαταρία.

Μπαη δε γεη ωραία τιμουλα για το πακετο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.