Vodafone 555 Blue Facebook phone

Με τo Vodafone 555 Blue τώρα όλοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του αγαπημένου τους social network, όπου και αν βρίσκονται. Το νέο κινητό το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τη Vodafone, έχει για πρώτη φορά το Facebook ενσωματωμένο σε όλες τις λειτουργίες του κινητού όπως την εμφάνιση όλων των τύπων μηνυμάτων ή φωτογραφιών σε μία οθόνη.

To Vodafone 555 Blue είναι ένα ελκυστικό, εύχρηστο και οικονομικό κινητό με μοναδικά χαρακτηριστικά και έρχεται για να καλύψει την επιθυμία των ανθρώπων να επικοινωνούν με τους φίλους τους όπου κι αν βρίσκονται.

Η τιμή του Vodafone 555 Blue είναι 79 ευρώ και σύντομα θα το παρουσιάσουμε εδώ στο Techblog.

Επεξεργάστηκε την 11 Σεπτεμβρίου 2011 21:53

Σχόλια

  • μάλιστα άρα μιλάμε για μια εμπειρία fb με συνεχή χρέωση δεδομένων (γιατί εφόσον το θέλεις για το fb θα το θέλεις να ενημερώνεται συνέχεια)... cool

    • Cool είναι για όποιον το συνδιάσει με πακέτο συμβολαίου που να έχει και κάμποσα MB ίντερνετ το μήνα. Δεν είναι άπιαστο όνειρο. Φυσικά και θα θέλαμε να έχει Wi-Fi για να συνδεόμαστε στο σπίτι μας free. Αλλά γενικά μην το φοβάσαι το Mobile Internet σαν πακέτο στο συμβόλαιο του κινητού σου, τώρα πια έρχεται μαζί.

  • Δεν το φοβάμαι αλλά σύγχρονο κινητό "αφιερωμένο" στο fb χωρίς wifi κάπως μου κάνει....

  • οντως δηλαδη το αγοραζουμε μονο και μονο για το facebook εχουμε 30MB στο συμβολεο μας και 3200 φιλους στο facebook μας
    για φανταστητε καταστασει χαχαχαχα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.