Vodafone iPhone 4, Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από εχθές, η Vodafone φέρνει το iPhone 4 στην Ελλάδα, αύριο Παρασκευή 27 Αυγούστου. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων 12-μηνων συμβολαίων, θα παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία από τη χρήση της συσκευής. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα συμβαολαίου και τις τιμές του iPhone 4.

Διευκρινήσεις: -Τα προτεινόμενα προγράμματα που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου είναι για νέες συνδέσεις με 12-μηνα συμβόλαια. Δεν είναι τα μοναδικά. Υπάρχει ποικιλία προγραμμάτων.
– Στις ανανεώσεις θα ισχύει ότι ισχύει και σήμερα: σύμφωνα με το ποσό επιδότησης.
– Το iPhone 4 θα διατεθει και σκέτο σαν συσκευή, θα δοθεί όμως προτεραιότητα σε όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του site.

update: Αναμένουμε από ώρα σε ώρα και τις σχετικές ανακοινώσεις της Cosmote.

Επεξεργάστηκε την 26 Αυγούστου 2010 14:30

Σχόλια

  • - Τα προτεινόμενα προγράμματα που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου είναι για νέες συνδέσεις με 12-μηνα συμβόλαια. Δεν είναι τα μοναδικά. Υπάρχει ποικιλία προγραμμάτων.
    - Στις ανανεώσεις θα ισχύει ότι ισχύει και σήμερα: σύμφωνα με το ποσό επιδότησης.
    - Το iPhone 4 θα διατεθει και σκέτο σαν συσκευή, θα δοθεί όμως προτεραιότητα σε όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του site.

  • tha yparxoun kai 18mina symvolaia?
    isos etsi pesei kai allo i timi tou kathos 500 euro gia to unlimited 40 einai para polla ti stigmi pou sketi idia syskei exei sto Apple Stroe UK 500 lires.
    Megaloi apateones sti vodafone kai fantazomai sta idia peripou tha kymanthoun kai oi times tis Cosmote!

    G

  • Μεγαλοι απατεωνες γενικως στην Ελλαδα. Αλλα φταιμε και μεις που παμε και τα παιρνουμε. Λες και δηλαδη δεν μπορεις να το παρεις απο expansys και να του βαλεις μετα την καρτουλα του συμβολαιου. Τι να πω ρε γαμωτο ελεος. στην αμερικη 200$ με 2χρονια AT&T το 16αρι

  • Ρε παιδιά για εξηγήστε την περίπτωση του expansys. Εγω στο expansys το βρίσκω στις 600 λιρες (δηλαδή περίπου 735 €). Κάνω κάποιο λάθος?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.