Vodafone iPhone 4, Παρασκευή η κυκλοφορία και αύριο οι τιμές

Νωρίτερα σήμερα η Cosmote ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 4. Η Vodafone μπορεί να μην έχει εκδώσει ακόμα Δελτίο Τύπου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog θα ξεκινήσει να το διαθέτει την Παρασκευή 27 Αυγούστου μαζί με Cosmote.

Τα πρώτα κομμάτια έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα καταστήματα Vodafone και Cosmote αλλά μόνο την Παρασκευή θα αρχίσουν οι πωλήσεις, εκτός και αν έχετε φίλο κάποιον ιδιοκτήτη καταστήματος!
Οι τιμές που ακούστηκαν σήμερα για 660 ευρώ τα 16GB και 780 ευρώ τα 32GB δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αμφότερες οι δύο εταιρείες θα λάβουν αύριο τις επίσημες τιμές από την Apple και αναλόγως θα τις προσαρμόσουν στα προγράμματα συμβολαίου.

Όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση κυκλοφορίας iPhone, η ζήτηση είναι μεγάλη και η εκδήλωση ενδιαφέροντος που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες φαίνεται να είναι τέτοια ώστε δεν είναι δυνατόν να προμηθευτούν όλοι την Παρασκευή το νέο iPhone 4.

Πάντως όσοι είστε ήδη κάτοχοι iPhone 3GS δεν νομίζω ότι θα χάσετε τίποτα αν δεν αγοράσετε το 4 (τουλάχιστον την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας!).

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.