Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας VS. To πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα

Ξέσπαμε πόλεμος μεταξύ COSMOTE και Vodafone για το ποια από τις δύο εταιρείες έχει το καλύτερο και πιο γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Τον χορό άνοιξε η COSMOTE υποστηρίζοντας ότι έχει το πιο γρήγορο και η Vodafone απάντησε ότι έχει το καλύτερο.

Με αφορμή αυτή την διαφημιστική διαμάχη, ποια είναι γνώμη σας για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε;

COSMOTE

Πάνω από 150.000 μετρήσεις κοινού σε όλη την Ελλάδα, ανέδειξαν το δίκτυο της COSMOTE 27% γρηγορότερο από τον δεύτερο πάροχο για Mobile Internet.
Σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, αποδεικνύοντας πως η COSMOTE συνεχίζει σταθερά και δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της. Πρόκειται για αποτελέσματα που αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες και βελτιώνονται δυναμικά όσο προστίθενται χρήστες με μετρήσεις.

Vodafone

Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τη γνώμη των ίδιων των πελατών!
Οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη εμπειρία δικτύου γιατί απολαμβάνουν:
• Mobile internet ακόμα και στο υπόγειο
• Αξεπέραστες ταχύτητες 4G
• Επιτυχία κλήσεων που αγγίζει το 100%
Με βάση την αξιόπιστη Πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών, που διεξάγεται από την ανεξάρτητη εταιρία TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 16.380 χρηστών ετησίως, οι πελάτες της Vodafone δηλώνουν ότι έχουν συνολικά την καλύτερη εμπειρία δικτύου.

Επεξεργάστηκε την 15 Απριλίου 2014 14:22

Σχόλια

  • Εγω απο Vodafone αλλαξα σε Cosmote και μπορω να πω οτι ειμαι πιο ευχαριστημενος (μενω στο Γαλατσι)

  • Cosmote για μένα είναι top ...60 mbps download η μεγιστη ταχύτητα που έχω πιάσει με 4g ... Και σχεδόν πάντα 3g

  • Μελίσσια πάντως απαράδεκτο σήμα και ποιότητα ήχου κλήσης από VODAFONE.COSMOTE δεν είχα τα τελευταία χρόνια που μένω Μελίσσια οπότε δεν ξέρω.

  • Πειραιά που μένω και περίχωρα έχω πρόβλημα με την Vodafone μόνο στο κέντρο μου πιάνει 4g με βλέπω για αλλαγη

  • Καλά αν πιάνει κανείς mobile Internet με Vodafone στο υπόγειο τι να πω; Στο κέντρο της Αθήνας δεν πιάνει καλά καλά σε ορισμένα σημεία. Οι διαφημίσεις για το επίπεδο αξιοπιστίας σήματος και Internet είναι απλά για γέλια!!

  • Πολεμος για τα ματια του κοσμου...μας βομβαρδιζουν με διαφημισεις χωρις ουσια....και ολες αυτες τις διαφημισεις που κανουν για να ενισχυσουν το γοητρο τους, τις πληρωνουν οι καταναλωτες με το αζημιωτο φυσικα.....κανεναν πολεμο για τις τιμες δεν βλεπω να κανουν ομως...

  • 1)150.000 από τους ίδιους τους χρήστες, άρα πήραν τα δεδομένα ΠΑΡΆΝΟΜΑ
    2)Η Vodafone έχεις κλάσης ανώτερο δίκτυο απο την Cosmote
    3)Η Vodafone έφερε το 4G στην Ελλάδα (το οποίο της ανήκει κιόλλας)
    4)Η Cosmote ΔΕΝ δίνει φοιτητικούς αριθμούς σε άτομα δημοσίων/ιδιωτικών ιεκ, σε αντίθεση με τη Vodafone που δίνει χωρίς να ρωτάει και πολλά (μόνο βεβαίωση σπουδών)
    5)Cosmote sorry αλλά ΔΕΝ μπορείς να συγκίνεσαι με την 2η μεγαλύτερη εταιρία τηλεφωνίας στον ΚΌΣΜΟ (2η μετά την China telekom λόγο πληθυσμού)

  • η αιώνια μάχη στην Ελλάδα.. Εγω μενω κεντρο Θεσσαλονικης, Ειχα Vodafone, μετα cosmote, και πλεον wind.. Πιο ικανοποιημενος ειμαι την wind, μην σας λεω ψεματα..

  • Το μονο που χρειαζεται οι αλλες εταιριες εκτος cosmote ειναι να ενεργοποιησουν το HD Voice (AMR Wideband) για να ακουμε με καλυτερη ποιοτητα ηχου τον αλλον σαν να μιλαμε στο Skype.

  • ο ενας μιλαει με μετρησεις και ο αλλος με το τι λενε οι πελατες,
    και μονο απο εγωισμο ο αλλος απο τη στιγμη που εχει συνδεση και σκαει 30 50 και 70 ευρω το μηνα
    τι θα πει οχι μουφα ειναι το δικτυο απλα γουσταρω να τα σκαω?

  • Εγω εχω παει απο vodafone σε cosmote. Περιεργως η vodafone εχει καλυτερο σημα στης κλησης (ελαφρως) ενω ειχα πολλα προβληματα στο 3g. Δεν επιανε συχνα H+. Στην cosmote το σημα των κλησεων ειναι καπως χειροτερο (ελαφρως ομως) αλλα πιανω σχεδον παντα 3g. Επομενως ειμαι πιο ευχαριστημενος απο την cosmote αφου το να εχω 3g σχεδον παντου ειναι πολυ σημαντικο ενω και το σημα των κλησεων δεν ειναι κακο απλα λιγο χειροτερο.

  • Η vodafone αναξιοπιστη σαν εταιρια 3 φορες ειχα θεμα με τον λογαριασμο και οχι παντα σημα.. Η cosmote καλη αλλα πολυ ακριβη!! Με την wind που ειμαι τωρα εχω 1000 λεπτα προς ολους και 1000mb internet με 5 ευρω το μηνα (φοιτητικο προγραμμα) και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα προς το παρων εδω και 2 μηνες που το χρησιμοποιω!! Μενω Πετρουπολη και χρησιμοποιω galaxy s4 mini.

  • Είμαι στη Σητεία της Κρήτης.Το Mobile Internet της Cosmote σε μορφή 3g,υπάρχει παντού και πάει σφαίρα..ώρες ώρες με τις κλήσεις κάνει κάτι τρελά π.χ ακούγεται η φωνή ρομποτικά απο το s3 μου λογο της υπηρεσίας CRYSTAL VOICE που έχει ΜΟΝΟ Η COSMOTE Στην Ελλάδα..

    Η Vodafone βγαζει πανευκολα κλήσεις αλλά δεν έχει παντού 3G.+Οι περισσότεροι λογο whatsup νομίζω έχουν Cosmote!

  • @Manou ξερω παραπανω απο 2 περιπτωσεις που η wind δεν στελνει λογαριασμους και μετα σε παιρνει να σου ζητησει τον λογο οποτε εχε το νου σου. Αν δεν σου ερθει λογαριασμος στην ωρα του να παρεις τηλεφωνο να το πεις.

  • Καμιά δεν αξίζει στην Ελλάδα αλλά δεν έχουμε επιλογη δυστυχώς! Ο καλυτερος θα ειναι αυτος που θα δινει με 20-30 ευρώ τον μηνα απεριόριστα προς ολους 2-3 gb mobile ιντερνετ απεριοριστα μνματα προς ολους και απεριοριστα προς σταθερα! Επισης με αυτο το συμβολαιο να εδινε high end συσκευες 200-300 ευρώ όπως στην Αμερικη. Αλλά εδώ είναι Ελλαντα μας γ@@@ε και λέμε και ευχαριστώ!

  • Η μια βασίζεται σε 150.000 μετρήσεις και η άλλη σε 16.380...
    - Αφήστε τους να μαλώνουν μπας και βάλλουν καμία κεραία να έχουμε καλύτερο σήμα και 3G/4G.

  • Εγω μένω σε χωριό ( κανάλι Πρεβέζης ). Έχω what's up και cu . Η cosmote έχει full σήμα και 3G ακόμα και στο υπόγειο και έκανα το speed test της OOKLA και μου έβγαλε 16-27 Mbps. Η vodafone στο δεύτερο όροφο έχει 2/5 σήμα και καθόλου internet.

  • @Alexis ναι για 200 ευρω high end συσκευη και γω θα ηθελα. Αλλα δεν θα το κανα με 20-30 ευρω παγιο πολυ παραπανω. Εγω πληρωνω 20-30 και εχω οτι χρειαζομαι ισως να χρειαζομουν λιγο παραπανω λεπτα προς ολους αλλα οι περισσοτεροι ανθρωποι που μιλαω στο τηλεφωνο εχουν cosmote ουτως η αλλως. Και για αυτο αλλαξα απο vf εξαρχης.

  • Στην Αττική τουλάχιστον, οτιδήποτε εκτός από cosmote. Έχω υπάρξει πελατης και των τριών εταιριών και η cosmote είναι μακραν η χειρότερη. Και το σήμα της χειροτερεύει μέρα με τη μέρα!

  • Με Cosmote, έχω απεριόριστα σε Cosmote, ~300 λεπτά προς όλους και 2.5GB internet με 42€ πάγιο το οποίο με χρήση Cosmote Mastercard για τις απλές καθημερινές μου αγορές και internet το έχω ρίξει σε 7-18€ μηνιαίως...ψάξτε το.

    Από θέμα σήματος καμία σχέση με τις άλλες, πολύ μπροστά.

  • Τι να το κανω το ταχυτατο δικτυο οταν τα ΜΒ τα δινουν με το σταγονομετρο; Και αυτο ισχυει και για τις τρεις.

  • Παλιά είχα cosmote και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστιμενη, γιατί δεν είχα σήμα σχεδόν πουθενά ( Αττικη ) ,δεν είχε καλό internet, και για αυτό άλλαξα σε vodafone .Τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη.Έχω σχεδόν παντα internet και όταν κάλω ο ήχος είναι πολύ πιο καθαρός απο οτι της cosmote.Wind δεν είχα ποτε οποτε δεν μπορω να πω για αυτή αλλά, δεν συμφωνώ στο οτι η cosmote είναι καλύτερη απο την vodafone!!!!!!!!!

  • Πιστεύω Ότι η cosmote είναι ίσως καλύτερη αλλά πιο ακριβή, ενώ η Vodafone ίσως λίγο χειρότερη και πιο οικονομική

  • @Dimitris k εγω με wind f2g εχω 1 giga με 5 ευρω.. καλυτερο απο αυτο σαν τιμη δεν βρισκεις ουτε στην ευρωπη, πιστεψε με.. τωρα απο σημερα τι να σου πω. εκει που το χρησιμοποιω εγω εχει μια χαρα σημα..

  • Εγω ειχα ποσα χρονια cosmote αλλα ολη την ωρα εκανε διακοπες (περιοχη ζεφυρι - αχαρναι) και ας ειχα full σημα.Με το που εβαλα vodafone εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος γιατι εκτος απο καλο σημα εχει πολυ ποιο καθαρη ποιοτητα στις κλησεις και ποιο καλα πακετα στην τηλεφωνια και στον internet.

  • Δυστυχως εχω voda, και το internet ειναι απλα αστειο!!! Παραλληλα, με cosmocarta η δευτερη συσκευη, με απλο gprs/Ε εχω καλυτερες ταχυτητες. Σχεδον οτι εχω στην voda με το 3G...οποτε, ενα εχω πω στην voda: Ααααασε μας κουκλιτσα μου!!!

  • Η καλυτερη ειναι η κοσμοτε αλλα πανακριβη σε σχεση με wind. Βεβαια εχω πολυ καλο σημα στην περιοχη μου σε 3g cosmote σε σχεση με vodafone wind. Αλλιως μονο wind αξιζει οπως λενε και τα παιδια πανω.

  • Καλύτερη σε σήμα :

    1.Cosmote ( αν και σε ορισμένα μέρη εντός πόλης μπορεί να πιάνει καλύτερα η Vodafone )
    2.Vodafone
    3.Wind

    Καλύτερη σε τιμές :

    1.Wind ( με διαφορά από τις υπόλοιπες, ιδίως στα καρτοκινητά )
    2.Vodafone
    3.Cosmote ( τραγική στις τιμές της )

    Τι έχω : Wind F2G ( το παλιό ) και σταθερό Wind
    Πόσα λεφτά δίνω το μήνα : 9 ευρώ
    Τι έχω με τα 9 ευρώ :
    > 420 λεπτά προς όλους ( 300 δωρεάν με κάθε ανανέωση + 120 λόγω σταθερού )
    > 180 sms προς όλους ( 5 ευρώ με το text to all + 20 δωρέαν την εβδομάδα με το wind login )
    > 250mb internet ( 2 ευρώ με το surfmore )
    > 450 λεπτά και 450 sms προς wind ( 2 ευρώ με το talk and text more + τα online bonus )

  • H COSMOTE ειναι πανακριβη δεν εχει καλο σημα στην Νικαια.
    Οταν ζητησα να το διορθωσουν μου ειπαν οτι χαλασε ενα κομματι της κεραιας κ θα το φτιαξουν.
    ΧΡΟΝΙΑ το φτιαχνουν.... Τους ζητησα αφου εκεινοι ειναι ανικανοι να το φτιαξουν, να μου δωσουν μηχανημα να εχω καλυτερο σημα αλλα με εγραψαν... ΧΑΛΙΑ εξυπηρετηση.... ΧΑΛΙΑ σημα. ΚΟΡΟΙΔΙΑ στις κλησεις. Το σημα χανεται και για λιγο οποτε του την βαρεσει κ ας εισαι και διπλα στην κεραια.... Χωρια που οι τιμες της ειναι για γελια...

  • Έχω cosmote και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα του ήχου κλήσης, μιλάω με τον άλλον πολύ καθαρά, 3g παντού και υψηλές ταχύτητες, καμιά φορά και 4g. Είναι μία αξιόπιστη εταιρεία αλλά σχετικά ακριβή αφού προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες και με vodafone και με wind .
    Από Ν.Μαγνησίας σε Samsung Galaxy S4

  • Απαράδεκτες όλες. Υπερκοστολογούν ασύστολα. Και το οτι οι τιμές στα κινητά παραμένουν υψηλές, οφείλεται εν μέρη και στις εταιρείες κινητής.

  • Μετα απο 14χρονια συνδρομητής της Vf, περιμενω να ολοκληρωθεί η φορητότητα προς Cosmote.. Σε γενικές γραμμες πολυ ικανοποιημένος, και με την ποιότητα σήματος κλήσης και 3G. Αναμένω να γνωρίσω και το δίκτυο της Cosmote η οποία μου έδωσε τα 1500*3(λεπτα,σμς,Mb) στα €36.
    Ps μας ρημάζουν ακομα στο Ελλαντα :p

  • WIND και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
    Έχω και τις τρεις και συμπεράσματα...
    1) Καλύτερο σήμα: στη περιοχή μου (ανατολική Θεσσαλονίκη) Vodafone-Wind-Cosmote. Η Cosmote όμως έχει συνήθως καλύτερο σήμα στα χωριά που έχω επισκεφθεί.
    2) Πιο γρήγορο ίντερνετ θα έλεγα Vodafone-Cosmote-Wind (λόγω έλλειψης 4G) αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει γενικά κάλυψη 4G θα έλεγα ότι η Wind ίσως και να υπερέχει!
    3) Πιο οικονομική: Wind-Χάος!!!-Vodafone-Cosmote

    Εδώ και χρόνια έχω αλλάξει τη σύνδεση σε κάρτα F2G, γιατί με πολύ λιγότερα μου δίνει περισσότερα! Έχουμε και λέμε...με μια ανανέωση 10 ευρώ έχω 300' δωρεάν προς όλους +80 εντελώς δωρεάν μηνύματα προς όλους (20 κάθε εβδομάδα με το log'n'win)...Με 5 ευρώ αγοράζω πακέτο ίντερνετ με 1Giga και μου κάνει δώρο και 100'+100SMS προς Wind και Q και μου μένουν και 5 ευρώ στη κάρτα να αγοράσω οποιοδήποτε πακέτο χρειαστεί (που συνήθως δεν χρειάζεται!!!) με 2 μόνο ευρώ! Οπότε ούτε με νοιάζει ποιος έχει γρηγορότερο ίντερνετ (άσε που τα 500mb που δίνουν οι άλλες εταιρίες με το 4G φεύγουν σαν νεράκι και δεν φτάνουν ούτε για πλάκα!) ούτε αν βγάζει 100% επιτυχία κλήσεων!

  • Εγώ που δουλεύω και τις δύο έχω να πω πως το δίκτυο της Cosmote είναι ποιο πλήρες από της VODAFONE και τις περισσότερες φορές και ποιο γρήγορο ωστόσο πολλές φορές κολλάει άσχημα λόγο φόρτου. Αυτό που έχει η VODAFONE είναι ότι το δίκτυό της δεν κολλάει σχεδόν ποτέ και έχεις πάντοτε αξιοπρεπείς ταχύτητες. Σε αυτόν τον τομέα, της διαθεσιμότητας του δικτύου δηλαδή, υπερέχει.

  • Εγώ επειδή μένω σε ένα ημιυπόγειο μπορώ να πω ότι μόνο cosmote με καλύπτει με σήμα για κλήσεις και πολύ λίγο Internet.. Η λοιπές εταιρίες απλά ούτε κλήσεις δεν μου επέτρεπαν.. Φίλος μου με Vodafone σε μέρη που εγώ έχω 4g δεν μπορεί να πιάσει 3g καλά.. Από wind δεν έχω καθόλου ιδέα...

  • καλαμαρια μενω και απο σημα full ανεπαρκες απο vodafone φυσικα εβαλε και η δημοτικη αρχη το χερακι της γι αυτο....

  • Για όσους θυμούνται μια παλιά διαφήμιση της COSMOTE με ένα τραγουδάκι που έλεγε "σήμα, σήμα καμπάνα σε λόγγους, βουνά και πεδιάδες" ήξερε γιατί δεν έλεγε σε πόλη. Γιατί στην πόλη έχει κακό σήμα. Μένω Πάτρα σε ισόγειο και το σίδερο της πολυκατοικίας δυσκολεύει την συχνότητα λειτουργίας της COSMOTE. Με τις WIND και VODAFONE δεν υπάρχει πρόβλημα. Προτιμώ όμως VODAFONE

  • Καλο θα ηταν ολα αυτα που λεμε να τα λεγαμε στους ιδιους και οχι μεταξυ μας μπας και εκαναν κατι καλυτερο στα θεματα που λενε .vodafone εχω και βλεπω οτι 4g δεν πιανει παντου μην τρελαθουμε κιολας ..

  • 1. Ακυρο τελικα, παραμένω Vf λόγω αντί προσφοράς στα €30 το RED1(+750MB) , γίνομαι κουραστικος ισως αλλα θελω να δείτε τι περιθώρια τιμολόγηςης εχουν οι εταιρίες, μιλαμε για υπερκέρδη σε επιπεδο αισχροκέρδειας!
    2. Φιλος μου, αυτη τη στιγμη στο διαμέρισμα μου με Cosmote απλα ψάχνει για σημα στο μπαλκόνι :-// (Κυψελη)

  • γεια και χαρα σας, να σας πω και 'γω την γνώμη μου.
    Από θέμα ποιότητας σήματος η καλύτερη είναι η Wind ε,αν μπεις στο τουνελ αττικη->Βικτώρια και Βικτώρια - > ομονοια στο τρενο ειναι η μονη που εχεις σημα καραντι!!!

    Εγω εχω φρογκ και βαζω 5 ευρω καρτούλα μου δινει άλλα 5 δωρο και εχω την χαμηλότερη χρεωση το λεπτο, με βαση το δευτερόλεπτο... και όχι 30 και 40 ευρωλεπτα για μια αναπάντητη όπως το γουατσ απ κτλ.
    Το καλύτερο σε σχεση με τις τιμές είναι το φρογκ, από σημα μονο εικονικό το βλέπω γιατι απο ποιότητα παντα χάλια ήταν η κοσμοτε, αλλά επειδή στο χωριό μονο κοσμοτε έχει σημα σε συγκεκριμένο σημειο για αυτό έχω frog Της κοσμοτε .

    Επίσης κοιταξτε την εταιρια "Mobilka" εχεις ταυτόχρονα σημα παντου και απο κοσμοτε και απο vodafone Και απο Wind!!! και απο χρεωσεις;;; 500 λεπτα προς όλα τα κινητα ,σταθερα σε ελλάδα και εξωτερικό χωρις δεσμευση!!! Κοιτάξτε το!!! ψαξτε το και ξεκωλήστε από τις Ελληνικες εταιρειες!
    ;)η Mobilka έχει Εδρα την Κατερινη και έχει ελληνικη εξυπηρέτηση πελατών ΔΩΡΕΑΝ !

  • Εγώ πάντως με τη cosmote (whats up) ειμαι απογοητευμένος..βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ (8,κατι μένουν κάθε φορά) μόνο και μόνο για 500mb ιντερνετ..και κάθε μα κάθε μήνα το ίδιο..μου στέλνει μήνυμα οτι μου απομένουν 10mb..κλείνω τα mb και μετά απο 2 λεπτά έρχεται μήνυμα οτι τα Mb τελείωσαν..και μετά απο κανα 2λεπτο πάλι μου στέλνει και μου λέει οτι το υπόλοιπο μου είναι 0 ευρώ..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...

  • ολα καλα ολα ωραια με τη cosmote φοιτητικο πακετο αλλα μου την σπαει απειρα που κοβεται η γραμμη ενω μιλας κανονικα... 10 ευλω καρτα το μηνα κι εχω ενα 600 λεπτα προς what's up πανω απο 2 gb interner 1200 λεπτα προς ολους κ 100 sms προς ολους.... εμπειρια προς αλλο παροχο δεν εχω αλλα αμα δεν ειχε αυτο το θεμα να κοβεται η γραμμη ενω μιλας θα ηταν ολα κομπλε.... xperia S....

  • Κώστα, θα έπρεπε το post να το κάνεις σε μορφή poll. Μου φαίνεται πως οι απαντήσεις είναι περισσότερο promotion παρά ουσίας. Άκρη, δεν έχω βγάλει πάντως για το ποια είναι καλύτερη...

  • Σε λίγες μέρες έρχομαι Ελλάδα. Έλεγα να βάλω πάλι what's up έχει το καλό ότι όλοι έχουν Μακεδονία που είμαι αλλά πακέτα ίντερνετ μόνο 500mb. Που είναι προσφορά και μετά τον Απρίλιο πάλι 200mb.
    Βλέπω για wind f2g και μένω με το στόμα ανοιχτό.
    Πρόγραμμα absolute surf με 15€ δίνει 5G Internet.
    Με 5€ 200 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά 100 SMS προς wind και Q.
    Υπάρχει κάτι καλύτερο; ;;

  • Τώρα πλάκα κανείς cj . Μπήκα και το είδα το νέο παλεύω με 5120 mb με 15€ . Δεν πάω πουθενά τώρα . Αμα βάλεις και μια 20€ κάρτα πέρνεις και αλλά 1.5gb και πας στα 6620mb . Αυτά ειναι . Καθήστε στη. Cosmote με 1.5gb που πέρνεις με 15€ Και αφήστε εμάς με τα 6.5gb

  • Όταν είχα Whatsup σπίτι μου έπρεπε να βγω στο μπαλκόνι για να μιλήσω...!! Mε την Vodafone Μιλάω ανετότατα χωρίς κανένα θέμα! Όσο αφορά το 3G εκεί που χρειάζομαι έχω πάντα!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.