Weimei We Plus: Made in Spain με οθόνη 5.5″, μεταλλικό, 3GB RAM στα 290 ευρώ

Καθημερινά μιλάμε για μάρκες νέων smartphones και τα περισσότερα έχουν προέλευση την Κίνα. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το Weimei We Plus, το οποίο δεν είναι κινέζικο αλλά ισπανικό, από μια εταιρεία ονόματι Weimei Mobile.

Το Weimei We Plus έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το μεταλλικό design. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB μέσω κάρτας microSD, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz.

Επιπλέον έχει CMOS κάμερα 13 Megapixel (αισθητήρα Samsung S5K3M2XXM5 με διάφραγμα f/2.0), εμπρόσθια CMOS κάμερα 5 Megapixel (Samsung αισθητήρα, διάφραγμα f/2.2), η αναλογία οθόνης-συσκευής είναι 77.8%, ενσωματώνει μπαταρία 3150mAh. Έχει LED notification light, είναι δίκαρτο, έχει θύρα Type-C USB.

Το Weimei We Plus έχει βάρος 145 γρ., τρέχει Android 5.1 Lollipop με το weOS της Weimei, έχει 3 capacitive buttons κάτω από την οθόνη.

Κυκλοφορεί σε ασημί και γκρι χρώμα, θα έρθει στην MWC 2016 της Βαρκελώνης και είναι διαθέσιμο από το online κατάστημα της εταιρείας με τιμή στα 289.99 ευρώ.

Πηγή

Σχόλια

  • Όλα China φίλε. Γιαυτό όταν βγει ο Trumb στην Αμερική και θα γυρίσει δουλειές στην πατρίδα του όπως υποστηρίζει μπορει και να δούμε και made in USA κατι πχ Το iPhone.

  • Πολυ χρονο αφιερωσατε στο αρθρο...στον τιτλο spain και στις φωτο china. Παντως καλα θα ηταν να επεστρεφε η παραγωγη σε ευρωπη/αμερικη/ιαπωνια. Η sony τηλεοραση μου φτιαγμενη στην ισπανια απο το 94 λειτουργει σαν να την αγορασα χθες. Που τετοιο πραγμα σημερα, ολα εχουν ημερομηνια ληξης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.