Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα Vodafone Smart Chat

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο το smartphone Vodafone Smart Chat με οθόνη αφής και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Το Smart Chat διαθέτει οθόνη αφής 2.6 ιντσών, κάμερα 3.2 Megapixel, GPS, Wi-Fi, Bluetooth και ραδιόφωνο FM. Τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3.6 και μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε κάρτα SIM. Μάθετε πως μπορείτε να το κάνετε δικό σας!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο ένα smartphone Vodafone Smart Chat θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας πόσα χρήματα σκοπεύετε να διαθέσετε φέτος τις γιορτές για προϊόντα τεχνολογίας.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 23:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page μας στο Facebook. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.