Nokia Lumia 920, Μάθε τα πάντα μέσα από ένα 20λεπτο webinar video

Μέσα από μια νέα σειρά webinar videos η Nokia απευθυνόμενη στους developers τους εξηγεί τα key features των νέων Lumia smartphones με σκοπό να τους ανοίξει τους ορίζοντες και να καταλάβουν το τι μπορούν να κάνουν με τα κινητά αναπτύσσοντας καινοτόμες εφαρμογές. Τα λέει όμως πολύ απλά και μπορούμε να τα καταλάβουμε και εμείς. Ξεχάστε λοιπόν τα φανταρεχτά βίντεο και στήστε αυτί για να μάθετε τα πάντα για το Lumia 920 και το Lumia 820.

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 820 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2012 9:38

Σχόλια

  • Αν δεν δώ βίντεο οτι το skype δέχεται κλήση ενώ δεν τρέχει στο προσκήνιο, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Επειδή δεν έχω την δυνατότητα κλήσεων μιας και δεν βρίσκομαι ελλάδα, βλέπω όσους έχουν iphone και android να βρίσκονται online με το που πιάσει ασύρματο (free ή εαν έχουν προαποθηκέυσει το password απο προηγούμενη επίσκεψη στο συγκεκριμένο μέρος) ή εαν έχουν συμβόλαιο με δωρεάν mb είναι online όλη μέρα.

    Το να πρέπει εγώ να επιλέξω να τρέξει το skype και να μήν επιτρέπεται να πατήσω το "back" γιατί τερματίζεται η εφαρμογή είναι όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά απίστευτα εκνευριστικό. Όσο σκέφτομαι ότι η ms αγόρασε το skype και έχει τέτοια προβλήματα στα κινητά με το λειτουργικό της, μου έρχεται να σκάσω. Δεν παν να κάνουν fancy reviews με δεκάδες δυνατότητες των windows phone, σε αυτό τον τομέα έπιασαν πάτο 2 χρόνια τώρα. Και όταν ανακοινώνουν πράματα του στύλ "θα βελτιωθεί το multitasking στο νέο λειτουργικό", δεν μου αρκεί γιατί αυτά τα λέγανε και στην μετάβαση απο τα 7 στα 7.5 (και τό χαψα). Κάτι πολύ σοβαρό παίζει με τον πυρήνα τους και δεν μπόρεσαν να το καλύψουν, αμφιβάλλω αν θα το καταφέρουν σύντομα. Αλλο πραγματικό multitasking και άλλο "βάζω την μια εφαρμογή σε freeze" ώστε να φορτώσει πιο γρήγορα σε σύγκριση με την αρχική έναρξη της.

    Κατα τα άλλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, χωρίς κολλήματα, το κινητό (lg optimus 7) κρατάει μέχρι κ 2 μέρες με λογική χρήση και φυσικά είναι πανέμορφα τα Live tiles (όσα λειτουργούν, γιατι το 90% αυτών, όταν μαυρίζει η οθόνη και το κινητό μπαίνει σε stand by σταματάει τα live updates, αλλά αυτό είναι πρόβλημα μάλλων των live tiles - μιας και όσα εχω δεν είναι αγορασμένα αλλά free).
    Προειδοποιώ όμως, όσοι ταξιδεύουν συνέχεια ή όσοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την ελλάδα λόγω τις κρίσης (και άρα το skype μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους) να ΜΗΝ αγοράσουν κινητό με windows phone, εκτός όπως είπα στην αρχή του post, εαν υπάρξει ένα ξεκάθαρο video ότι μπορεί να τρέξει το skype όπως πρέπει.

  • Δεν έχουν σχέση αυτά που λες με το WP8. To Skype είναι όλη μέρα ανοικτό αν το θες - push - και όλες οι εφαρμογές τρέχουν συνεχώς πάλι με push notifications...!

  • Μακάρι φίλε, εγώ το εύχομαι πρώτος από όλους!
    Εαν δεν δώ link που να το γράφει αυτό για το skype (απο αξιόπιστη πηγή) ή κάποιο hands-on video, επετρεψε μου να έχω μια επιφύλαξη (γιατί τα blogs τα λέγανε αυτά για τα push notifications και για την μετάβαση απο 7 σε 7.5 :/ ).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.