Windows 10 Mobile: Τα Lumia που θα πάρουν πρώτα το update

Πριν από δυο μέρες η Microsoft έδωσε στους χρήστες της σε 190 χώρες την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windows 10 και πλέον τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Windows 10 Mobile. Αν και δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, οι πληροφορίες μιλούν για Νοέμβριο.

Όσοι έχουν κάποιο άλλο Lumia δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν την αναβάθμιση, καθώς η Microsoft επιβεβαιώνει ότι αυτές δε είναι οι μόνες συσκευές που θα αναβαθμίσει, αλλά είναι οι πρώτες που παίρνουν σειρά. Για την ακρίβεια έχει υποσχεθεί ότι όλα τα Lumia με Windows Phone 8.1 και Denim, θα πάρουν το update σε Windows 10.

Windows 10 Mobile: Τα Lumia που θα πάρουν πρώτα το update, Windows 10 Mobile: Τα Lumia που θα πάρουν πρώτα το update

Πηγή: 1, 2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nasos

Και πότε να την περιμένουμε… Έχει συγκεκριμένη ημερομηνία;
Το λέω γιατί δεν έχω δει πουθενά επίσημη ημερομηνία…

Αντώνης

Στο άρθρο λέει ότι δεν έδωσε ημερομηνία

Panagiotis

Καλημέρα παιδιά. Όντος ξέρει κανείς ημερομηνία.

alexandros

Ρε παιδιά , σοβαρά τώρα , κατε τον κόπο και διαβάστε το άρθρο! Λέει “Αν και δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, οι πληροφορίες μιλούν για Νοέμβριο. “

Χρήστος Κ.

αν τα 10αρια στα τηλέφωνα είναι τόσο καλά όπως και στα τάμπλετ και λάπτοπ , τότε αυτήν την φορά μπορούμε να πούμε πως η Microsoft πέτυχε διάνα…χτές έκανα την αναβάθμιση σε windows 10 στο surface pro 3 μου και ειναι τουλάχιστον εντυπωσιακά…βέβαια θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθίσεις , αλλά φαίνονται ταιριαστές οι αλλαγές , προς το καλύτερο…!!!

thanoik

windows insiders και τελειωσε η υποθεση,τουλαχιστον στο 735 μου τρεχουν νερακι και είναι πολλη ουσιαστικη η διαφορα…στο λαπ τοπ(Lenovo) δεν εχει ερθει ακομη )”

nikmour

@Χρήστος Κ. δεν ξέρω για ποιο λόγο να σε μισήσω πρώτα. Το ότι έχεις pro3 ή ότι πήρες την αναβάθμιση.

Στεφανος

Ελεος ρε Microsoft!!! Δεν εβαλε το 635 στα πρωτα Lumia! Καλα τα 630/635 στην Αμερικη, στη Γαλλια και σε καποιες ακομα χωρες εχουνε πωληση περισσοτερο απο καθε 735, 830, 930. Τοσο καλο κινητο να μην παρει πρωτο τα 10!

Lakiss

Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε πότε θα σας έρθει μόνο του το update, μπορείτε να τα βάλετε με το επίσημο εργαλείο της M$ μόνοι σας. Ψάξτε και κατεβάστε αυτό (από την επίσημη της ιστοσελίδα):

Installing Windows 10 using the media creation tool

γίνεται και αναβάθμιση και κατεβάζει και τα αντίστοιχα iso αν θέλετε.
Good luck!

nikmour

@Στεφανος δεν λένε ότι τα 635 δεν θα πάρουν τα 10άρια αλλά δεν θα τα πάρουν πρώτα.

BABISVASILEIOU

sorry gia ta greeklish, alla eimai sto Qatar kai den exei ellinika
egw ebala stis mhteraw mou lumia 920 thn beta ekdosh

twra ti 8a kanw?????

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Σήμερα αγόρασα το 640XL. Δεν είχα ποτέ μου windows phone. Έχω χάσει την μπάλα…Υπάρχει πουθενά κάποιο preview? Γιατί πολύ μπερδεμένα μου φαίνονται τα 8.1. Ελπίζω στα 10αρια να βάλουν μια τάξη στο άναρχο μενού.

leuteris abouelanin

Στο Nokia Lumia 920 έκανα την αναβάθμιση σε windows 10 και μετά μου κόλλησε η οθόνη για πιο λόγο έγινε αυτό μηπος δεν μπορεί να πάρει την αναβάθμιση;

nikolas

Καταρχας θα ηθελα τα updates να δωθουν κατευθιαν οπως κανει και η apple με τις αναβαθμισεις της, και νομιζω οτι θα το πετυχει και η Microsoft αυτο φετος, εχω το Lumia 640 XL ειχα βαλει τα Windows 10 (δοκιμαστικη εκδοση) και οηγαινανε μια χαρα, βεβαια δοκιμαστικη, σημερα 6/10 περιμενουμε ανακοινωση τα windows 10 μαζι με τα νεα μοντελα Lumia 959 και 950 XL για να δουμε τι θα πουνε για τις αναβαθμισεις το ποτε θα τις παρουμε 🙂

@BabisVasileiou μπες ΕΔΩ να ενημερωθείς επίσημα – https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/get-started-with-windows-phone.

Spa

Ποτε θα έρθουν αυτά τα έρμα??Ποσο ποια θα περιμένουμε??

Γιάννης 535

Καλησπέρα σας. Έχω το Microsoft Lumia 535 Dual Sim… Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα λάβουμε κι εμείς την αναβάθμιση απο τα 8.1 στα 10. Μίλησα με τα κεντρικά της Microsoft αρχές του μήνα (Φεβ-2016) και δεν μου έδωσαν κάποια στάνταρ ημερομηνία γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν κάποια ενημέρωση.! Αυτά, ευχαριστώ πολύ… “Γιάννης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.