Windows Phone 8, Μάθε τα πάντα μέσα από ένα βίντεο με τον Joe Belfiore

Τα smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 είναι από σήμερα διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και φέρνουν μαζί τους φρέσκο αέρα φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν ένα αρμονικό οικοσύστημα μαί με tablets, ultrabooks και PCs που τρέχουν Windows 8. Ο Joe Belfiore “πατέρας” του λειτουργικού συστήματος Windows Phone θα σου εξηγήσει τα πάντα για αυτό μέσα στα επόμενα 18 λεπτά. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:44

Σχόλια

  • τελικά τα windows phone 8 κινητα θα μπορουν να συνδεθουν στο pc σε usb mass storage mode? Θα έχουν όλες οι συσκευές nokia maps και nokia drive? Γνωρίζουμε ποια απο τα καινούργια χαρακτηριστικά των windows phone 8 θα περιλαμβάνονται στα 7,8?

  • Αποτι καταλαβα και απο την λιστα που ειδα με τα χαρακτηριστηκα εχει mass storage αλλα και καινουργια εφαρμογη για sync που ειναι πολυ απλη στην χρηση και ευκολη. Nokia maps δεν νομιζω να εχουν ολα τα 8αρια παρα μονο τα Nokia.

  • ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ WINDOWS PHONE 8 ΣΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΧΡΗΣΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ANDROID ΠΙΣΤΕΥΩ !

  • @maniacspartan σαν παλιός κάτοχος htc trophy και νυν lumia 800, επίτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Τα windows phone είναι πανεύκολα και πολύ απλά στην χρήση. Σαν smartphone για επικοινωνία, mail, internet, μουσική, φωτογραφίες κτλ είναι ιδανικά. Το πρόβλημα τους είναι το κλειστό λειτουργικό (και κατ'επεκταση οι περιορισμοί του, ανάλογοι με το ios) το οποίο ελπίζω να "ανοίξει" λιγάκι..

  • Πανε οι ελπιδες μας για bluetooth file transfers...πολυ κριμα.Τελος παντων,αφου εχει υποστηριξη sd card και usb mass storage και αν δουλεψουνε πολυ στο να κανουνε το store πιο ανταγωνιστικο(οχι περισσοτερες εφαρμογες,απλα να κανουνε δωρεαν την πλειοψηφεια των εφαρμογων που υπαρχουν ηδη) τοτε κατι γινεται.

  • Μας έκαναν πλύση εγκεφάλου για να αγοράσουμε κινητο με windows Phone 7.5 Mango και τελικά αποδείχτηκαν εν μέρει μάπα...! Δεν μπορούσαν να κάνουν μια αναβάθμιση και να διορθώσουν το blue tooth??? Οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τώρα μας βομβαρδίζουν με τα win 8 και ποιος ξέρει τι ΔΕΝ θα έχου σωστό και αυτά!!!

  • Σχεδόν τέλεια! Πολύ καλό ότι έχουν mass storage ( τέρμα το Zune) :) Mε το bluetooth πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ισχύει τελικά.Σε κάποιο site διάβασα ( ή άκουσα στο review ) ότι μετέφεραν αρχεία μέσω bluetooth σε android κινητά.Δεν θυμάμαι σε ποιο site το πληροφορήθηκα.Μπορεί και να το ονειρεύτηκα :p To επόμενο κινητό μου θα είναι W8.:)

  • (κάτοχος android) μου φαινοντε πολυ δυσχρηστα ακομα! παρεπιπτόντως ωραία μαλλιά έχει ο τύπος

  • Είναι υπέροχο το 920 όντως... Για να δούμε και τι θα βγεί σε πιο οικονομικές προτάσεις όμως!

  • ρε ότι και να μας πούνε εκεί από την micrsoft δεν πρόκειται να μας πείσουν. Τα ανδροιδή τα σπάνε και ειδικά το xperia S μου!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.