Windows Phone, Δείτε ζωντανά την παρουσίαση της νέας έκδοσης

Αύριο Τρίτη 24 Μαΐου στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows Phone που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη. Κάτοχοι Windows Phone smartphones δείτε live την παρουσίαση και ετοιμάστε τα κινητά σας για αναβάθμιση.

Λέτε να επαληθευτούν οι φήμες και να δούμε νέα smartphones με Windows Phone από LG, HTC, Samsung, Asus και Acer; Για Nokia δεν το βλέπω…

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 10:58

Σχόλια

  • Έμαθα απο έναν άνθρωπο που δουλεύει στην ελληνική Microsoft και μου είπε ότι δεν θα αναβαθμιστη καμία συσκευή που έχει βγει μέχρι τώρα και αν θέλουν να έχουν το καινουργειο λειτουργικό(mango)θα πρέπει να αγοράσουν καινούργιες συσκευές που θα βγουν.

  • αυτο θα ειναι καταστροφικο για την microsoft.. το να μην υποστηριζεις της συσκευες σου ειναι μεγαλο λαθος για την αξιοπιστια της.. μ ενα τετοιο λαθος κινδυνευει να ωγει εκτος! αλλα κατι τετοιο δικαιολογει την τιμολογιακη πολιτικη των WP7 συσκευων.. νμζω ομως πως η mango εκδοση θα ναι αψογη σε πολλα θεματα!! και σε συνδιασμο με την ποιοτητα της ΝΟΚΙΑ μαλλον οι πωλησεις τους θα εκτοξευθουν!!

  • Χμμ...μου φαινεται περιεργο να μην αναβαθμιστει καμια συσκευη που εχει βγει με windows phone 7...παλιοτερα ανεφεραν το mango ως "update" και οχι "νεα εκδοση" που δειχνει το λογοτυπο παραπανω...επισης στην παρουσιαση της microsoft MIX 11, ο Joe Belfiore εδειξε για το speed reading του browser χρησιμοποιωντας τον IE9 και την εκδοση mango σε ενα HTC Trophy...οποτε θα μπορουν να "σηκωσουν" το mango οι wp7 συσκευες...

  • Μα τι λέτε; Το WP7 που υπάρχει τώρα δεν είναι το απόλυτο λογισμικό. Έχει αρκετές ελλείψεις. Είναι σαν ένα αντίστοιχο iOS 3. Άμα το κάνει αυτό η Microsoft θα είναι το μεγαλύτερο λάθος της στην ιστορία της.
    Και να ισχυριστούν ότι δεν θα υποστηρίζονται (για να μην αναβαθμιστούν), θα είναι μία μεγάλη κοροϊδία γιατί σε αυτό το βίντεο (https://bit.ly/ijoB2b, και σε άλλα βέβαια) για τη ταχύτητα του νέου broswer, φαίνεται καθαρά ότι το Trophy το φοράει.

  • Παιδιά, μισό λεπτό, ας είμαστε προσεκτικοί στο τι μεταφέρουμε και τι ακούμε γιατι δημιουργούμε εντυπώσεις και σύγχυση.

    Η απάντηση είναι ξεκάθαρη:
    "mango is a complete O/S release, but will come out as an update to existing customers". Πηγή: https://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2011/04/13/be-what-s-next-with-mango-developer-tools-and-platform.aspx

  • παιδια θα ηθελα να με βοιθησετε προσπαθο να κανο update το htc trophy μου στην εκδοση 7.07392.0 και μου λει (error code 801812C1) τι να κανω ??? HELP!!!!!!!!!

  • μ αρεσει που μερικοι πιστευουν οτιδηποτε τους πει καποιος παρολο που το γραφει ανωνυμα πισω απο ενα pc.

  • @Chris

    Στο επίσημο blog της microsoft για τα windows phone γράφει ότι το Mango, αν και θεωρείται ολοκληρωμένο λειτουργικό, θα διατεθεί και στους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ πελάτες ως update:
    "@tmhstoner - mango is a complete O/S release, but will come out as an update to existing customers
    April 13, 2011"

  • Ειμαι περηφανος κατοχος ενος Htc Trophy 7,μ κανενα παραπονο,και μ πολλα + για την αγορα του!
    ξερεται ποτε θα διατεθει το μανγκο?
    μπορει και αμεσως μετα την παρουσιαση?

  • This just in: To Mango δεν ειναι 7.5 αλλα 7.1 - https://goo.gl/zsCCg

    @loukas Επισημα απο τον Σεπτεμβριο
    Προς το τελος της εβδομαδας μαλλον θα βγει Mango emulator για developers

  • Κι εγώ HTC 7 Trophy έχω και μπορώ να πω πως τα W7M είναι gamata. Εκτός από μικρολεπτομέρειες.
    Ελπίζω με το σημερινό update να επιτρέψουν και τη μεταβολή της χώρας στο προφίλ χρήστη του marketplace. Όταν δημιούργησα λογαριασμό έκανα το λάθος να επιλέξω UK και τώρα όλες οι τιμές των προγραμμάτων είναι σε λίρες. Όχι ότι σου έδινε δυνατότητα να επιλέξεις Ελλάδα ή ΕΕ.

  • patas sto prwto
    Live Video: Press Conference
    News: Press Release
    News: Feature Story
    Video: See the Latest Features

  • επιτέλους τα ελληνικά θα είναι διαθέσιμα το φθινόπωρο μαζι με το market place επιβεβαιωμένο και απο τον επίσημο ιστότοπο της microsoft.
    δείτε εδω τισ νέες γλώσσες που θα υποστηρίζονται https://windowsteamblog.com/windows_phone/b/wpdev/archive/2011/05/24/developer-news-beta-mango-tools-available-today.aspx
    Ευτυχώς δεν θα πανε χαμένα τα λεφτουδάκια μας και θα έχουμε κινηταρες τουμπανο μόνο με 200 ευρωπουλα!!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • Α και κάτι άλλο. Το καλοκαίρι θα πάω Φινλανδία για δύο μήνες και έχω έναν προβληματισμό για το πως θα επικοινωνώ με την κοπελιά μου εδώ. Το WP7 χωρίς το mango, υποστηρίζει video κλήση ή έστω Wifi επικοινωνία μέσω κάποιου app;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.