Windows Phone, Στη Μέση Ανατολή νικούν τα iPhone

Μπορεί να φαίνεται ότι τα Windows Phones δεν πλησιάζουν σε παγκόσμιες πωλήσεις το Android και τα iPhone, αλλά η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι διαφορετική, καθώς εκεί ξεπερνούν το iPhone. Αυτό μας δείχνει η έρευνα της IDC, η οποία δείχνει άνοδο πωλήσεων της τάξης του 16.4% στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 για τα smartphones με λειτουργικό της Microsoft στη Μέση Ανατολή.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται η τουρκική αγορά, αλλά όχι αυτή από την Αίγυπτο και τη Βόρειο Αφρική. Η Nokia είναι ισχυρή στη Μέση Ανατολή, με μερίδιο αγοράς 45.2%, τόσο για τα smartphones όσο και τα απλά κινητά. Η Samsung έχει μερίδιο 18.3%. Αν πιάσουμε τα smartphones μόνο, τότε το μερίδιο της Nokia με τα Lumia είναι 11.8% στο δεύτερο τρίμηνο του 2013, με την Apple να έχει το 11.4%. Το Android είναι το κυρίαρχο λειτουργικό στην περιοχή, με μερίδιο αγοράς 60%, χωρίς όμως να δείχνει αυξητικές τάσεις.

Ενδιαφέρον…

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Σεπτεμβρίου 2013 20:50

Σχόλια

  • Windows phone το καλλίτερο λιτουργιγο για μένα,δεν θελο ναι βλεπο androit τιλ,όμορφο λεπτό αλα μέχρι εχι ,κολάι και ξανακολαι..

  • ως εργαζομενος στην ΝΤΟΧΑ του ΚΑΤΑΡ η αισθηση μου ειναι η εξης:
    ΑΡΑΒΕΣ - IPHONE (δεν δουλευουν - δεν ιδρωνουν) ΤΡΙΠΤΥΧΟ IPHONE-ΧΡΥΣΟ ΣΤΥΛΟ-ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ
    expats - ANDROID - BLACKBERRY - iphone (αρκετοι δουλευουμε τα δικαρτα)
    ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ελαχιστα smarts -κυριως nokia-samsung

  • ME TOΣA XHMIKA ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ... ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ WINDOWS PHONE ΚΑΙ ΟΧΙ IPHONE

  • ΗΛΙΑΣ ....τι δεν καταλαβαινεις απο την φραση...... '' αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται η τουρκική αγορά, αλλά όχι αυτή από την Αίγυπτο και τη Βόρειο Αφρική.΄'

  • Μακράν το πιο ελπιδοφόρο και πολλά υποσχόμενο λειτουργικό τα windows. Μετά από 5 χρόνια χρήσης τόσο του ios όσο και του android έχω κολλήσει πια με τα 8αρια.
    Lumia και ξερό ψωμί που λένε και στο χωριό μου.

  • Να δουμε μολις χασουν το λογοτυπο της nokia πως θα τα πανε... Ο μισος πλανητης αγοραζε nokia, οχι windows phones...

  • Εγω μετα απο χρονια χρησης αντροιντ πηρα το πρωτο μου windows phone ενα nokia 920
    και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την εμπειρια των win και απο το κινητο.
    Πλεον το αντροιντ εγινε πολυ κουραστικο , τουλαχιστον για εμενα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.