Smartphones

Ξεκίνησε η αναβάθμιση των OnePlus 5/5T σε Android 9 Pie


Δύο εβδομάδες μετά τη διάθεση της Open Beta του OxygenOS με Android Pie για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T, η OnePlus ανακοίνωσε την αναβάθμιση στην τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.
Οι κάτοχοι των OnePlus 5/5T μπορούν να λάβουν την αναβάθμιση των συσκευών τους στο Android Pie σαν ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο από την OnePlus, μιας και το OxygenOS 9.0.0 που περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, φτάνει επιτέλους στις συσκευές τους, φέρνοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η Google.
Το Android 9 Pie φέρνει το νέο User Interface, με τα νέα navigation gestures να είναι διαθέσιμα μόνο για το OnePlus 5T. Επιπλέον, με την αναβάθμιση γίνεται διαθέσιμο και το patch ασφαλείας για το μήνα Δεκέμβριο καθώς και το Gaming mode 3.0 το οποίο περιλαμβάνει το mode για ειδοποιήσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων και third-party τηλεφωνικών κλήσεων.
Επίσης, το νέο Do Not Disturb mode περιλαμβάνει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις ενώ η κάμερα πλέον ενσωματώνει το Google Lens. Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.742GB και 1.748GB για τα OnePlus 5 και 5Τ αντίστοιχα, και θα γίνει σταδιακά σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και στην περίπτωση που δεν παρατηρηθούν σοβαρά bugs στη λειτουργία του Android Pie, τότε θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές με over-the-air αναβάθμιση τις επόμενες ημέρες.
Πηγή

Σχόλια

  • το update ειναι σταδιακο οχι μερικο οπως λεει το άρθρο
    το update το παιρνουν ΟΛΟΙ οποιος βιαζετε vpn ή external link απτην 1+
    τωρα τι αηδιες λετε οτι το περνουν περιορισμενος αριθμός χρηστων μαλλον το μαντέψατε
    επισης δεν εχει bugs ουτε στην μπετα εκδοση, θα χει στην stable?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.