Xiaomi 11T Series: Αναβαθμίσεις για τρεις γενιές Android

, Xiaomi 11T Series: Αναβαθμίσεις για τρεις γενιές Android

Η Xiaomi ανακοινώνει πως τα μοντέλα Xiaomi 11T Series θα έχουν πρόσβαση στις αναβαθμίσεις των επόμενων 3 γενεών του Android. Παράλληλα, η Xiaomi τόνισε ότι για τα επόμενα 4 χρόνια θα προσφέρονται ενημερώσεις ασφάλειας.

Με την αλλαγή αυτή, οι χρήστες των συσκευών της σειράς Xiaomi 11T θα μπορούν να απολαύσουν μια βελτιωμένη εμπειρία χρήστη αλλά και μακροπρόθεσμη ασφάλεια για τα δεδομένα τους. Παρόλο που αυτή τη στιγμή η επέκταση αυτή δεν περιλαμβάνει άλλες συσκευές της Xiaomi, η εταιρεία πιστεύει πως πρόκειται για μια αλλαγή προς τη σωστή κατεύθυνση, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών της σειράς Xiaomi 11T.

Η Xiaomi θα εξετάσει την πιθανότητα να φέρει αυτή την επέκταση του συστήματος Android και τις αναβαθμίσεις ασφαλείας σε περισσότερες συσκευές της.

H διαθεσιμότητα των αναβαθμίσεων και των features του λειτουργικού Android ενδέχεται να διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή και από αγορά σε αγορά. Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα βασίζεται σε αρκετούς παράγοντες που περιλαμβάνουν (ωστόσο δεν περιορίζονται σε αυτούς) την πολυπλοκότητα της ενημέρωσης, τους τοπικούς νόμους, την αγορά και άλλους παράγοντες.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το θέμα είναι, θα βγει με Android 12 ή με Android 11 και θα πιάσουν και την 12 για 1 αναβάθμιση ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.