Smartphones

Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro: Φήμες ότι θα παρουσιαστούν στις 27 Οκτωβρίου

Μια νέα φήμη από την Κίνα θέλει τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro να είναι τα πρώτα smartphone που θα φοράνε τον Snapdragon 8 Gen 3. To νέο chipset της Qualcomm λέγεται πως θα παρουσιαστεί νωρίτερα φέτος από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται το 2023 μεταξύ 24 και 26 Οκτωβρίου.

Για να διασφαλίσει, λοιπόν, η Xiaomi ότι θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει smartphone με τον Snapdragon 8 Gen 3, θα παρουσιάσει τις επόμενες ναυαρχίδες της την ακριβώς επόμενη μέρα της λήξης του Snapdragon Summit της Qualcomm, στις 27 Οκτωβρίου. Οι πληροφορίες θέλουν την κινεζική εταιρεία να αποκαλύπτει τότε τα Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro, διαδόχους των Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro, τα οποία έγιναν επίσημα τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι συσκευές της σειράς Xiaomi 14 υποτίθεται ότι θα φτάσουν με νέο σχεδιασμό, κάμερες ρυθμισμένες από τη Leica με τρεις διαφορετικές εστιακές αποστάσεις και θα κυκλοφορούν με MIUI 15 που βασίζεται στο Android 14. Το Pro θα έχει πλαίσιο τιτανίου και δορυφορική συνδεσιμότητα, σύμφωνα με τις φήμες. Και τα δύο μοντέλα έχουν ήδη πιστοποιηθεί προς πώληση στην Κίνα από τις αρμόδιες αρχές και μπορούμε να περιμένουμε αναβαθμίσεις όσον αφορά την οθόνη, τις δυνατότητες κάμερας, τη γρήγορη φόρτιση, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τη δόνηση.

Επεξεργάστηκε την 25 Δεκεμβρίου 2023 10:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.