Xiaomi Mi 10: Χαρακτηριστικά κάμερας, δείγματα βίντεο και εικόνας

https://youtu.be/Hj5ED3txQzE

Σε δύο ημέρες η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro. Όπως ήταν αναμενόμενο τα leaks έχουν αυξηθεί αισθητά. Αυτή τη φορά, μάθαμε λεπτομέρειες για τις κάμερες τους και διέρρευσαν τα πρώτα δείγματα.

Οι κάμερες και οι δυνατότητες τους

Τα Xiaomi Mi 10 θα έχουν τετραπλή κάμερα 108MP+48MP+12MP+8MP με υποστήριξη 50x ζουμ, εγγραφή σε αναλογία 2.35:1, Flicker, HEIF και OIS. Επιπλέον, η selfie κάμερα των επερχόμενων flagships θα υποστηρίζει slow-motion βίντεο στα 120fps.

Τα αρχεία HEIF που θα υποστηρίζουν τα Mi 10 βοηθούν στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναφορές τα HEIF προσφέρουν 50% μικρότερα αρχεία εικόνας, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα smartphones που τραβάει φωτογραφίες 27MP.

Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10: Χαρακτηριστικά κάμερας, δείγματα βίντεο και εικόνας

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε δύο σετ φωτογραφιών. Οι δύο πρώτες εικόνες φαίνεται ότι είναι στα 108MP ή pixel-binned στα 27MP, ενώ οι άλλες δύο είναι τμήματα των αρχικών φωτογραφιών. Στόχο της εταιρείας είναι να δείξει τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που καταγράφει ο τεράστιος αισθητήρας 1/1.33 των Xiaomi Mi 10.

Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει βίντεο τα οποία αποκαλύπτουν διάφορες δυνατότητες των καμερών που διαθέτουν τα Mi 10. Στο βίντεο που υπάρχει στην κορυφή του άρθρου μπορείτε να δείτε την ταχύτητα λήψης που εξασφαλίζουν ο Snapdragon 865, ο νέος ISP, η LPDDR5 και ο UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος.

Τέλος, στην πηγή θα βρείτε ένα βίντεο που δείχνει τις κινηματογραφικές δυνατότητες των Xiaomi Mi 10 και μάλιστα σε ανάλυση 8K, σύμφωνα με το SparrowsNews.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Καρνας

Ποτε θα κυκλοφορήσει

Κώστας Βλαχάκης

Αργά τον Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.