Smartphones

Xiaomi Mi 10 Ultra: Έτσι θα ονομάζεται η επετειακή έκδοση, θα κυκλοφορήσει με under-display selfie;

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Xiaomi ετοιμάζει μία επετειακή έκδοση για τα δέκα χρόνια της στην αγορά των smartphones, χωρίς να γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή πέραν του ότι θα προσφέρει παραμετροποιήσεις της GPU αν ο χρήστης το επιθυμεί.

Σήμερα είχαμε δύο νέες αποκαλύψεις για τη συσκευή. Αρχικά, ο leakster Ice Universe αποκάλυψε ότι η συσκευή δε θα ονομάζεται Mi 10 Pro+, αλλά Mi 10 Ultra, με τον ίδιο να σημειώνει ότι θα “σοκάρει τον κόσμο”. Αν και δεν καταλάβαμε αρχικά τι εννοεί ο Ice Universe, ο γνωστός πλέον αναλυτής της DisplaySearch, Ross Young, αποκάλυψε ότι η συσκευή μάλλον θα είναι η πρώτη με selfie κάμερα κάτω από την οθόνη.

Αν και ο Ice Universe δεν επαλήθευσε την αναφορά, ο Ross Young μέχρι σήμερα μας έχει δώσει πολλές έγκυρες πληροφορίες. Επίσης, όπως σημειώνει ο ίδιος, ο αριθμός των τεμαχίων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα είναι “σοκαρίστηκα μικρός”, καθώς, σύμφωνα με τις πηγές του, πρόκειται για demo προϊόν, κάτι παρόμοιο με το περσινό Mi Mix Alpha. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Πηγή

Σχόλια

  • Under display τεχνολογία υπάρχει ήδη απλά τα αποτελέσματα της κάμερας είναι τραγικά.Το θέμα είναι αν τυχόν πετύχουν(πλησιάσουν) αποτελέσματα σημερινών σελφοκαμερων...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.