Xiaomi Mi 11: Φωτογραφίες και βίντεο με Night Mode που εντυπωσιάζουν

, Xiaomi Mi 11: Φωτογραφίες και βίντεο με Night Mode που εντυπωσιάζουν

Το νέο Xiaomi Mi 11 είναι το πρώτο τούμπανο του Κινέζου κατασκευαστή για τις αρχές του 2021 και αναμένεται να κυκλοφορήσει και Ελλάδα μέσα στο Μάρτιο. Ενσωματώνει Snapdragon 888, τριπλή κάμερα 108MP, αισθητήρα φακού ευρείας γωνίας 13 Megapixel και φακό telemacro 5MP.

Για να αναδείξει τις φωτογραφικές αρετές του Mi 11, η Xiaomi επέλεξε το Twitter. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστεί από τις εικόνες που ανήρτησε η εταιρεία. Μένει βέβαια να επιβεβωθεί η ποιότητα της κάμερας του, όταν το πιάσουμε στα χέρια μας θα το μάθουμε.

Πάντως σε πρώτη φάση και από αυτά που μας αφήνει να δούμε η Xiaomi, παρατηρούμε ότι γενικά έχουμε καλή διαχείρηση του φωτός τόσο σε φωτεινές όσο και πιο σκοτεινές περιοχές, με ευχάριστα χρώματα και θα λέγαμε αρκετά καλές λεπτομέρειες.

Μέσα από Twitter η Xiaomi μας παρουσιάσε και τη λειτουργία λήψης βίντεο τη Νύχτα, Video Night Mode, και αν και γενικά η καταγραφή φαίνεται ικανοποιητική παρατηρούμε θόρυβο και απώλειες στην λεπτομέρεια, το οποίο φυσικά θα μπορούσε να οφείλεται και στην συμπίεση του βίντεο όταν ανέβηκε στο Twitter.

Το μοντάζ έχει γίνει έξυπνα μη αφήνοντας τον θεατή να καταλάβει πολλά για την ποιότητα της εγγραφής αν και το αποτέλεσμα όπως είπαμε, αν λάβουμε υπόψη μας ότι είναι smartphone είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

To νυχτερινό βίντεο είναι ακόμα πολύ πίσω σε όλες τις συσκευές.

Oh hi Mark

Μονο εγω δεν πιστευω οτι οι παραπανω 4 φωτογραφιες δεν ειναι καν τραβηγμενες με το mi 11, αλλα με επαγγελματικη καμερα? Κι ας εχει το λογοτυπο κατω αριστερα, εγω δεν τους πιστευω.
Τετοιες απατες τις κανουν πολλες εταιριες βεβαια..

Φωτης

Δεν ξερω αν ειναι αληθινές οι φωτο.. Αυτο που ξερω ειναι οτι η συσκευή είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!

Last edited 3 years πριν by Φωτης
SUPS 👨‍⚖️

Δεν πιστευω οτι εχουμε 2021 και ακομα ασχολουμαστε με τα photo/video samples που δινουν οι εταιρειες πριν τη κυκλοφορια …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.