Xiaomi Mi 4: Διαθέσιμη από σήμερα η Windows 10 Mobile ROM

Η Microsoft διαθέτει από σήμερα επίσημα την Windows 10 Mobile ROM για την ναυαρχίδα Xiaomi Mi 4. Γνωρίζαμε ότι από τον Μάρτιο γίνονται δοκιμές σε αρχικές εκδόσεις του mobile OS της Microsoft, αλλά από σήμερα οι κάτοχοι του Xiaomi Mi 4 μπορούν να έχουν μια πλήρη εμπειρία του Windows 10 mobile, φεύγοντας από το Android.

Η Xiaomi παλαιότερα έχει δηλώσει πιστή στο Android, αλλά σε κάποιο βαθμό έχει ανοίξει και την πόρτα της στη Microsoft. Πρόσφατα ανακοίνωσε το Xiaomi Mi Pad 2 το οποίο εκτός από την Android έκδοση, έχει και μια με Windows 10 Mobile.

H Microsoft θέλει να ωφεληθεί από το feedback των χρηστών έτσι ώστε να βελτιώσει όσο περισσότερο γίνεται την πλατφόρμα της, ενώ παράλληλα μπορεί να έχει κέρδη από τα apps που θα αγοράσουν οι χρήστες από το Windows Store.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 13:11

Σχόλια

  • Αν και απόλυτα ικανοποιημένος από το android (kitkat !) θα δοκιμάσω και τα windows περισσότερο για την κατανάλωση της μπαταρίας.

  • Αν είδα καλά από την πηγή η αναβάθμιση είναι μόνο για " Windows 10 for Mi 4 (LTE version only) " προσοχή λοιπόν.

  • ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ update στο Lumia 640 !!!
    Ελεος βγήκε το 550 και εμείς τπτ

    ΑΑΠΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΑΠΛ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ aftersales

  • Leontios έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνουν οι αναβαθμίσεις, πως κάνεις έτσι;

    Και εγώ ήθελα σήμερα το marshmellow στο Z4 Tablet μου (που είναι και latest model) αλλά θα γίνει όποτε το θελήσει ο Βούδας.

  • Μπράβο στην εταιρία που άνοιξε τις πόρτες της και στην Microsoft. Είναι μεγάλο κατόρθωμα.
    Τώρα αναμένεται μόνο η αναβάθμιση των Windows Phones στα Windows 10 Mobile. Και πάλι μπράβο.

  • @leontios Ναι είναι το ίδιο να υποστηρίζεις μία συσκευή (Mi4) με το να υποστηρίζεις 30 συσκευές.... Μάλιστα το 640 -και άλλες 10 συσκευές- θα το πάρουν πρώτα απ'όλα κατά τις 14 Δεκέμβρη. Ναι είναι τρομερό, εσείς οι "μακάκες" θα περιμένετε μιάμιση εβδομάδα περίπου, τι να πουν άλλοι που περιμένουν μήνες...

  • χαχαχα ποιος βαζει windows ρε παιδια, εδω πανε απο το κακο στο χειροτερο. Αν η nokia ειχε μυαλο και εβγαζε android απο την αρχη και δεν εμπλεκε με τα windows θα ηταν πρωτη εταιρια τωρα ακομα

  • @Anrr...εσύ πως το είδες οτι πάνε από το κακό στο χειρότερο; Έχεις προσωπική εμπειρία; Πήξαμε στους πολυξερήδηδες...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.