Xiaomi Mi 5s: Διέρρευσε με 6GB RAM, Snapdragon 821, μπαταρία 3490mAh

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες που λένε ότι η Xiaomi ετοιμάζει μια βελτιωμένη έκδοση του Xiaomi Mi 5 και είναι το Xiaomi Mi 5s, από το οποίο σήμερα διέρρευσε η λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Xiaomi Mi 5s εμφανίζεται με οθόνη 5.15 ιντσών με Force Touch, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 2.4GHz, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 6GB LPDDR4 1866MHz και ενσωματωμένη μνήμη 256GB UFS 2.0. Προηγούμενες πληροφορίες έκαναν λόγο για μια έκδοση με μνήμη RAM 3GB και χωρητικότητα 64GΒ και μια premium έκδοση με 4GB RAM και χωρητικότητα 128GB.

Η κάμερα είναι 16 Megapixel με 4 axis optical image stabilization και διάφραγμα φακού f/1.8. PDAF. Ενσωματώνει μπαταρία 3490mAh με υποστήριξη Qualcomm fast charge 3.0, USB Type-C, πάχος 7.25 χλστ. και βάρος 147. Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη για NFC, που σημαίνει ότι μπορεί να δουλέψει με Xiaomi Pay. Επιπλέον, αναμένεται να έχει “ultrasonic fingerprint scanner” της Qualcomm.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ημερομηνία ανακοίνωσης και τιμή.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi 5 Extreme version: Με overclocked CPU, GPU και RAM

xiaomi mi 5s, Xiaomi Mi 5s: Διέρρευσε με 6GB RAM, Snapdragon 821, μπαταρία 3490mAh

xiaomi mi 5s, Xiaomi Mi 5s: Διέρρευσε με 6GB RAM, Snapdragon 821, μπαταρία 3490mAh

xiaomi mi 5s, Xiaomi Mi 5s: Διέρρευσε με 6GB RAM, Snapdragon 821, μπαταρία 3490mAh

Xiaomi Mi5

xiaomi mi 5s, Xiaomi Mi 5s: Διέρρευσε με 6GB RAM, Snapdragon 821, μπαταρία 3490mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Machete

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι . Εγω στη θεση σου θα ετοιμαζα ηδη τους πυροσβεστηρες !!!

Thanoslam

Για πιο λόγο θέλεις να βγάλει ένα τέτοιο η Samsung αφού στάχτη θα γίνει.

vladimiros

Thanoslam χαχαχαχαχα καλα λες τζαμπα τα σπεκς που θα βαλουν…

Gio

Ενσωματωμένη μπαταρία. Το αποκορύφωμα της δέσμευσης το Κ ανασφάλειας από τη μια και ο πιο άμεσος εξαναγκασμος αλλαγής συσκευής κάθε 2 το πολυ χρονια .

JohnWave

Πολύ καλή συσκευή φαίνεται. Θα ναι ταχύτατο και μου αρέσει επίσης το 1.8 διάφραγμα της κάμερας ( δεν ξέρω μόνο από post processing στο auto τι λένε οι κάμερες της Xiaomi). Γενικά φαίνεται να έχει ότι ζητώ από μια συσκευή ( είναι και 5.15) εκτός όμως από amoled οθόνη οπότε πάει και αυτό…θα μείνω με το S6 μου και 2η χρονιά μιας και δεν βγήκε καμία ναυαρχίδα από τις άλλες εταιρίες στις 5.0-5.2 ίντσες που να προσφέρει το συνδυασμό amoled οθόνης + πολύ καλής κάμερας.

Geo pap

Σε spec υπερ δυνατο θα ελεγα.στην πραξει θα δειξει η νεκροψια!

TechGeek

@JohnWave
Η Xiaomi ποτε δεν έχει κορυφαία κάμερα, δεν φταίει το hardware που είναι κορυφαίο αλλα το σημαντικό μέρος το software optimization και το engine της κάμερας. Δεν το κατέχει και ούτε φαίνεται και ιδιαιτερα αποφασισμένη στον τομέα αυτό. Απλός κάθε φορα βάζει γαμάτο hardware στην κάμερα αλλα ουδέποτε φτάνει την Samsung και Apple στην ποιότητα φωτογραφίας. Γενικά θα έλεγα κορυφαίο κινητό αλλα ακόμη και με f1.8 δεν περιμένω πολλά στον τομέα της κάμερας.

Γιάννης

@TechGeek

Έχω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, σου στέλνω όποτε θες δείγμα φωτογραφιών και τα ξαναλέμε μετά αν είναι καλή η κάμερα ή όχι.
Επίσης η κάμερα που φοράει είναι της Samsung, 16 megapixel. Αλλά ξέχασα οι κάμερες της Samsung είναι άψογες μόνο στα δικά της κινητά, στα κινητά άλλων εταιρειών όχι. 😛
Αν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι ή σκόπιμα παρουσιάζετε τα πράγματα όπως θέλετε, καλύτερα μην στέλνετε comments.

JohnWave

@Γιάννη ο TechGeek αναφέρθηκε στη software επεξεργασία της εικόνας δλδ σε αυτό που είπα ότι δεν ξέρω πόσο σόι είναι στα Xiaomi. Το αποκαλούμενο ως post processing. Το ότι το Xiaomi φορά κάμερα της Samsung δεν σημαίνει ότι έχει φτιάξει και το σωστό processing για να υποστηρίξει το hardware της κάμερας. Δες για παράδειγμα όλα τα προηγούμενα μοντέλα της Sony. H Sony ενώ έδινε τους δικούς της αισθητήρες στη Samsung, δεν μπορούσε να τους υποστηρίξει από θέμα λογισμικού επεξεργασίας εικόνας με αποτέλεσμα οι κάμερες της στις δικές ναυαρχίδες να μη μπορούν στο auto να φτάσουν στα επίπεδα της Samsung ( μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο γιατί από ότι διαβάζω, το τελευταίο της Sony φαίνεται να βελτίωσε αυτόν τον τομέα). Νομίζω σε αυτόν τον παράγοντα αναφέρεται ο TechGeek αν κατάλαβα σωστά.

Τώρα όσο αφορά τις φωτό που λες να του στείλεις, καταρχάς πρέπει να γίνεται σύγκριση καμερών την ίδια χρονική στιγμή στο ίδιο σημείο για να καταλαβαίνει κάποιος ποια κάμερα δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί το “τέλειο” για κάποιον να μην είναι “τέλειο” για τον άλλον. Προσωπικά επειδή δεν έχω κάνει ποτέ συγκριτικό με Xiaomi ναυαρχίδα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Γιάννης

@JohnWave Δε διαφωνώ ότι παίζει και το software το ρόλο του, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για οποιαδήποτε Κινέζικη εταιρία, μιλάμε για την Xiaomi που στην Κίνα μαζί με την Huawei είναι top. Σαν εταιρία κάνει σοβαρή δουλειά και δε σου κρύβω πριν κάνω την συγκεκριμένη αγορά είχα κι εγώ έστω και λίγες επιφυλάξεις, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα αγόραζα κινητό της Xiaomi. Όταν λοιπόν έπιασα το κινητό στα χέρια μου και άρχισα να ασχολούμαι μαζί του ενθουσιαστηκα. Ένιωσα ότι η αγορά που έκανα με δικαίωσε. Ξόδεψε λίγα χρήματα και πήρα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής από μέταλλο. Δεν υπερβαλλω σ αυτά που σου λέω. Παράδειγμα πριν απ αυτό είχα αγοράσει ένα 8πύρηνο Lenovo, το P70a για το οποίο σκυλομετάνιωσα. Εκτός του ότι η εταιρία έδωσε μια εντελώς αποτυχημένη αναβάθμιση λογισμικού και δεν έκανε τίποτα για να το διορθώσει, στους πρώτους έξι μήνες χάλασε το ηχείο, ύστερα από ένα σημείο και μετά με ακούγανε όταν μιλούσα στο τηλέφωνο λες και βρισκομουνα σε τούνελ και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν χάλασε και η υποδοχή της φόρτισης, για την ακρίβεια ξεχαρβαλωθηκε. Μετά από αυτήν τη δυσάρεστη εμπειρία που είχα από την Lenovo είπα δε θα αγοράσω… Συνέχεια »

Γιάννης

Ξέχασα να αναφερθώ και στην 13άρα κάμερα του εν λόγω Lenovo που ήταν άθλια. Κάνοντας σύγκριση την κάμερα εκείνου του κινητού με αυτήν του Xiaomi που έχω τώρα είναι η μέρα με τη νύχτα. Του Lenovo ήταν πραγματικά μια μέτρια προς χάλια 13άρα κάμερα.

petros

κινεζιες απλα

Φωτης

JohnWave@ στις 5.2 ίντσες αν κ λες για ναυαρχίδα Εγω τσιμπαω A5 2016..Το εχει φιλος κ στα 250€ η συσκευή τα σπάει!!!Πολυ καλη καμερα οχι βεβαια σαν το s6 κ οθονη μπαταρια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

vasilist

Κάτσε να βγει και βλέπουμε δεν εν και πολύ εμπιστοσύνη στα νούμερα πλέον.

JohnWave

@Γιάννη, αν φορούσε amoled το Xiaomi θα το έψαχνα πιο πολύ το θέμα της κάμερας που φορά. Είμαι πολύ ψείρας με τις κάμερες, σε βαθμό nerd οπότε μην με παρεξηγείς αν κρατώ επιφυλάξεις όταν εσύ ή κάποιος άλλος φίλος λέει ότι το τάδε κινητό φορά πάρα πολύ καλή κάμερα και εγώ κρατάω επιφυλάξεις.Αν μπεις στα reviews συσκευών στο skroutz , ακόμα και σε συσκευές των 150€ με μάπα κάμερα, οι κάτοχοί τους λένε πόσο καλή κάμερα έχουν…Δεν λέω ότι γράφουν ψέματα, απλά με βάση τις δικές τους απαιτήσεις αυτό που βλέπουν τα μάτια τους είναι “τέλειο”.

@Φώτη, αν πήγαινα από S6 σε A5 2016 θα ήταν σαν να έκανα upgrade στη μπαταρία και downgrade σε όλα τα άλλα, οπότε καταλαβαίνεις…:-) Η κάμερα του Α5 είναι πολύ καλή για την κατηγορία του. Και εγώ όταν είχα πχ το Αlpha ήμουν πολύ ικανοποιημένος αλλά όχι, ούτε εκείνο ούτε οι κάμερες της σειράς Α συγκρίνονται με τις κάμερες των S6,S7,G5,OP3, HTC 10, X Perf.

vladimiros

@Γιαννης Οκ για σενα που εχεις το Redmi Note 3 Pro λες εχει καλη καμερα ωραια δεν λεω,ΑΛΛΑ μονο αν εχεις καποιο αλλο κινητο διπλα π.χ το S6 και συγκρινεις φωτογραφιες θα δεις οτι το δικο σου παροτι εχει καμερα απο σαμμη υστερη αρκετα…. ειδικα σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου.. το καινουριο Xiaomi Mi 5 εχει ιδιο σκορ στο Dxomark με κνητο 2 χρονον το Ζ3 και S5…γιαυτο και εγω λεω θελει δουλεια ακομα η Xiaomi στο θεμα καμερα..καλα για λενοβο συμφωνω μην ξανα παρεις…

Γιάννης

@JohnWave αν είσαι πολύ απαιτητικός χρήστης με την κάμερα τότε πάω πάσο. Η κάμερα του s7 κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερη απ του Xiaomi, χωρίς να σημαίνει όμως ότι του δεύτερου είναι κακή.

@vladimiros προσωπικά δεν ζήτησα κάτι παραπάνω από μια κάμερα. Ακόμα και να είναι στα επίπεδα του s5 για μένα δεν είναι κάτι το αρνητικό. Αν ασχολιομουν επαγγελματικά με την φωτογραφία τότε μόνο θα εσκαγα ένα κάρο λεφτά για κινητό. Όπως και να χει η φθηνότερη τιμή για το s7 αυτήν τη στιγμή στο best price αν δεν κάνω λάθος ειναι γύρω στα 550 ευρώ, την ώρα που το Redmi Note 3 Pro που έχω είναι στα 200. Συγνώμη αλλά η τιμολογιακη διαφορά είναι τεράστια. Ακόμα και όλα τέλεια να τα έχει το s7 σε δύο χρονάκια θα είναι σχεδόν σαβούρα. Για αναλώσιμα προϊόντα προσωπικά προτιμώ να δίνω λιγότερα χρήματα και ας είμαι ένα σκαλί πιο κάτω απ το <> που κρατάει μόνο δύο χρόνια. Καλά για τη Lenovo δεν το συζητώ, αν και είχα ακούσει και από άλλους χρήστες ότι τα κινητά της συχνά παρουσιάζουν προβλήματα, είπα να το ρισκάρω και την πάτησα. Μακριά από την συγκεκριμένη εταιρία που θέλει να παρουσιάζεται και ως σοβαρή.

Γιάννης

Εκεί που υπάρχουν αυτά τα δύο σημαδακια είχαν μέσα τη λέξη τέλειο, δεν ξέρω γιατί δεν περαστηκε η λέξη τώρα που έστειλα το comment.

Σταύρος Χρι

Χωρίς και εγώ το redmi Note 3 pro και δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μιας και το κινητό είναι πύραυλος…. Δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο Hardware ή μπορεί να φταίει και το ελαφρύ MIUI πάντως το κινητό πετάει… Είχα που λέτε και εγώ τις αμφιβολίες μου για την κάμερα αλλά τελικά με εξέπληξε ευχάριστα…
Για να είμαι συγκεκριμένος το μόνο κουσουρι της κάμερας ειναι οτι δεν μπορεί να εστιάζει καλά σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού με αποτέλεσμα πολλές φορές να εχουμε μια θολούρα… Οταν εστιάζει σωστά στην φωτογραφία φαίνεται η δυνατότητα του Hardware της κάμερας, όμως πολλές φορές αυτό δεν συμβαίνει σε σκοτεινά μέρη… Έσω είναι που έρχεται και κολλάει το software… Όντως θα μπορούσε να είχε καλύτερο optimization στην κάμερα….
Έχουμε δλδ μια πολύ δυνατή κάμερα με κάποια κουσούρια τα οποία είναι συχνά με αποτέλεσμα να κατεβάζουν την απόδοση σε πολλές περιπτώσεις…
Μπορω να σας στείλω φωτογραφια και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό, (επιπέδου flagship) και μετά να σας στείλω άλλη μια και να είναι τόσο χάλια που να νομίζετε ότι την έχω βγαλει με Sony Ericsson 7τιας…. Ελπίζω να καταλάβατε την εννοώ…. Δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση κατά κάποιο τρόπο….

Φωτης

JonhWave @ οπως ειπε κ ενα παιδί αν εισαι απαιτητικός με την καμερα πας σε ναυαρχίδα..Για μενα το Α5 βγαζει πολυ καλές φωτο..Κ εχει τρομερη οθονη!!!!!

Γιάννης

@Σταυρος Χρι σταθερό χέρι θέλει και εστιάζει μια χαρά. Συμφωνώ όμως ότι για βραδινές λήψεις οι ναυαρχίδες που στοιχίζουν από 500 ευρω και πάνω έχουν καλύτερα αποτελέσματα το βράδυ. Το θέμα είναι τι προτεραιότητες βάζει κάποιος όταν αγοράζει μια συσκευή. Αν το δούμε το κινητό σαν σύνολο και με γνώμονα την τιμή του, είναι πύραυλος. Επίσης με μπαταρία 4000 mAh το Redmi Note 3 Pro, το περσινό Galaxy s6 το κάνει σκόνη σε θέμα αυτονομίας. Εγώ προτιμώ να δαπανήσω λιγότερα χρήματα και να πάρω κάτι πολύ δυνατό σαν σύνολο, παρα τα διπλά και τα τριπλά και να πάρω κάτι το οποίο θα είναι λίγο πιο βελτιωμένο σε κάποιους τομείς.

GRIGORIS

Παιδιά ξέρει κανείς αντιπροσωπεία έχουν αυτά η στην arvato τα πηγαίνουν αν είναι για arvato αν σου βγει ελαττωματικό το πετάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.