Xiaomi Mi 8: 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε 18 ημέρες κυκλοφορίας

Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8: 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε 18 ημέρες κυκλοφορίας

Η Xiaomi αποκάλυψε ότι η νέα ναυαρχίδα της, Xiaomi Mi 8, κατάφερε να σημειώσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας και συγκεκριμένα μέσα σε 18 ημέρες από τη διάθεσή του στην αγορά.

Στην αποκάλυψη προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Donovan Sung, στο λογαριασμό του στο Twitter. Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο καταγράφηκε από τις 5 Ιουνίου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η συσκευή στην αγορά τις Κίνας μέχρι και την 23η Ιουνίου όπου έγινε η δημοσίευση.

Η σειρά Xiaomi Mi 8 περιλαμβάνει τα Mi 8, Mi 8 SE και Mi 8 Explorer Edition. Εκ των τριών μόνο τα δύο πρώτα μοντέλα είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στις αγορές και μάλιστα συγκεκριμένων περιοχών, ενώ όσον αφορά στο top-tier μοντέλο της σειράς Mi 8 Explorer Edition με το ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία του Mi 8 στην ευρωπαϊκή ήπειρο αναμένεται να διατεθεί στις πρώτες αγορές τον Αύγουστο. Σύμφωνα με πηγές από την Ελβετία από τη σειρά θα κυκλοφορήσει μονάχα το standard μοντέλο, σε δύο εκδόσεις 6GB RAM + 64GB και 6GB RAM + 128GB, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι το μαύρο και το μπλε.

Οι τιμές για τις δύο εκδόσεις του Mi 8 ισοδυναμούν με 549 και 599 ελβετικά φράγκα αντίστοιχα, δηλαδή περίπου 480 ευρώ για τη μικρότερη έκδοση και 520 ευρώ για την έκδοση με την 128άρα μνήμη ROM.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Θωμά είσαι σπίτι;
Γιατί σε παίρνω και μιλάει…
Αν τελικά θα αφήσεις την Χαβάι
Έλα να πάρουμε ξιαόμι…!!!

Tasos Spanos

Apple και Samsung έφτασαν τις τιμές στα 1200€ και αναγκαστικά θα πληρώνουμε ακόμα και για φθηνά κινεζικά 600€
Έχει ξεφύγει η κατάσταση

Dim

Ελα πάμε λίγο στις κινέζικες αντιγραφες -“iPhone X”- στα 600€ γιατι ρε παιδια καλες τιμες είναι εχουν ποιο καλο hardware…

Greg

@Tasos
Πάρε MI Mix 2 που έχει κάτω από 300, πάρε one plus 6 με 400, πάρε Redmi note 5 με 160. Δεν ισχύει το 600αρι που λες, έχεις άπειρες καλές επιλογές

Nikopoup

@Tasos Spanos δίκιο έχεις φίλε. Sd845 1€, οθόνη amoled 1,5€ σύνολο κανα 20 και το πουλάνε 600 οι κλέφτες? Σα δε ντρέπονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.