Smartphones

Το Xiaomi Mi 8 Pro σύντομα διαθέσιμο σε όλες τις αγορές παγκοσμίως;

Την περασμένη εβδομάδα η Xiaomi ανακοίνωσε το high-end Mi 8 Pro, που φαίνεται πως είναι η έκδοση του Mi 8 Explorer Edition για τις αγορές εκτός Κίνας, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις αγορές.

Σύμφωνα με το Διευθυντή του τμήματος Product Management της Xiaomi, Donovan Sung, το Mi 8 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλες τις αγορές, με την Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ινδία και Φιλιππίνες να είναι από τις πρώτες χώρες που θα υποδεχθούν τη νέα συσκευή της Xiaomi. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Mi 8 Pro είναι εφοδιασμένο με την ίδια OLED οθόνη των 6.2 ιντσών που έχει το Mi 8 Explorer Edition, διαθέτει notch, αναγνώριση προσώπου με τη χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας αντί για 3D face unlock καθώς και in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, επιλογή ανάμεσα σε 6GB ή 8GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 4+, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με MIUI 10, διπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς 12MP και selfie με φακό στα 20MP.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2018 21:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.