Xiaomi Mi 9T: Το rebrand του Redmi K20 βγήκε στο Geekbench, στην Ευρώπη θα ξεκινά από τα 359 ευρώ

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Το rebrand του Redmi K20 βγήκε στο Geekbench, στην Ευρώπη θα ξεκινά από τα 359 ευρώ

Η Xiaomi επιβεβαίωσε ότι στις 12 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Xiaomi Mi 9T. Αρκετές αναφορές ισχυρίζονται ότι το Redmi K20 θα μετονομαστεί σε Xiaomi Mi 9T σε μερικές αγορές εκτός Κίνας. Τώρα εμφανίστηκε στο Geekbench μία τις οποίας τα χαρακτηριστικά επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό.

Η καταχώρηση του Xiaomi Mi 9T στο Geekbench αποκαλύπτει ότι τρέχει Android 9 Pie και είναι εξοπλισμένο με 6GB μνήμη RAM. Αντί για το όνομα του επεξεργαστή στην καταχώρηση της motherboard αναγράφεται το κωδικό όνομα “davinci”.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Το rebrand του Redmi K20 βγήκε στο Geekbench, στην Ευρώπη θα ξεκινά από τα 359 ευρώ

Τι σημασία έχει ένα κωδικό όνομα; Πριν τα Redmi K20 κυκλοφορήσουν, αρκετά leaks ήθελαν το κωδικό όνομα της βασικής έκδοσης να είναι Da Vinci, ενώ η προ αναφερόνταν ως Raphael. Οπότε, η αναγραφή του davinci στο Geekbench είναι μία ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για το rebrand του Redmi K20.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Xiaomi Mi 9T στο Single-Core test είναι 2.540 και στο Multi-Core test 6.911 πόντους.

Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T: Το rebrand του Redmi K20 βγήκε στο Geekbench, στην Ευρώπη θα ξεκινά από τα 359 ευρώ

Όπως είναι λογικό, περιμένουμε ότι Xiaomi Mi 9T θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την κινέζικη έκδοση και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Carbon Black, Glacier Blue και Flame Red. Σε επίπεδο μνημών, μάλλον στις Ευρωπαϊκές αγορές θα δούμε την των 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου με τιμή 359€.

Σε περίπτωση που κυκλοφορήσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές οι μεγαλύτερες εκδόσεις, τότε περιμένουμε ότι η 6GB/128GB θα τιμολογείται στα 379€, και η τιμή της πιο ακριβής έκδοσης με τα 8GB μνήμη RAM και 256GB θα είναι 499€.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Δηλαδή Ελλάδα αν το πάρουμε με την επίσημη εγγύηση γύρω στα 40 με 50 ευρώ παραπάνω. Φαντάζομαι η έκδοση PRO θα κυμανθεί στα επίπεδα του Mi9, όχι και άσχημα.

Darth

θα βγει καμια android one έκδοση να δούμε άσπρη μερα?

giorgosgek

Μακαρι…

Darth

MI A3 και δεν ειμαι καλα :p

Bill

Ξεκλειδωνεις bootloader και του περνάς μια custom αργότερα. Οσο αφορά το άρθρο περι φημών specs κ τα υπόλοιπα υπάρχουν ηδη συσκευές mi9t σε χέρια διαφόρων στο YouTube

george

Και βγαζεις καμερα και ηχο αχρηστα επειδη σχεδον κανεις δεν μπορει να παρει τους drivers και να τους περασει σε μια Aosp η καποια δικια του version!

Darth

μονο αυτό έλειπε να τρόμε τον χρόνο μας σε αυτό

Γεωργιάδης Ιωάννης

Καλησπέρα, προσωπική άποψη, αλλά να έχεις Σιαόμι χωρίς MIUI είναι ιεροσυλία.. Όποιος θέλει stock Android μπορεί να επιλέξει από χιλιάδες άλλα κινητά.. φιλικά πάντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.