Xiaomi Mi 9T: Σειρά προωθητικών βίντεο δείχνει με χιούμορ τα προβλήματα που δημιουργούν τα notches

Πριν μερικά χρόνια η Apple παρουσίασε ένα iPhone με τεράστιο notch. Σε μερικούς χρήστες άρεσε, ενώ άλλοι ήταν αντίθετοι είτε με την ιδέα είτε με την υλοποίηση της.

Οι περισσότερες κατασκευάστριες smartphone ακολούθησαν τη μαμά Apple και δημιούργησαν δικές τους εκδόσεις του notch. Πλέον στην αγορά υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα με notch ή punch hole και κάποια από αυτά ανήκουν στη Xiaomi.

Ωστόσο, η Xiaomi φαίνεται να άλλαξε γνώμη για τα notches και δημοσίευσε μία σειρά βίντεο με τα οποία κοροϊδεύει το notch. Βέβαια, ο κύριος στόχος των βίντεο είναι να διαφημίσει το νέο της smartphone, Xiaomi Mi 9T.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι το Xiaomi Mi 9T είναι το rebrand του Redmi K20 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η συσκευή έχει notch-less οθόνη, pop-up selfie κάμερα, αξιόλογα χαρακτηριστικά, και η εταιρεία το διαφημίζει ως flagship killer 2.0, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Η σειρά αποτελείται από τρία βίντεο, ονομάζεται Beware the Notch, και ασχολείται με το πως ένα notch θα αποσπούσε την προσοχή του χρήστη και πόσο ηλίθιο θα φαινόταν σε διάφορες καταστάσεις.

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τι θα συνέβαινε αν το notch τραβούσε την προσοχή του κομμωτή. Spoiler alert, θα κατέστρεψε το κούρεμα του πελάτη.

Περνώντας στο δεύτερο επεισόδιο, το οποίο λαμβάνει χώρα σε ένα οδοντιατρείο, ο γιατρός ξεχνιέται εξαιτίας του notch και δεν μπορεί να φροντίσει σωστά τον ασθενή.

Στο τρίτο, και τελευταίο επεισόδιο, μεταφερόμαστε σε ένα καμαρίνι όπου το notch τραβά την προσοχή του make-up artist ο οποίος καταστρέφει make-up της πρωταγωνίστριας.

Και τα τρία βίντεο το τέλος είναι ίδιο, το notch χάνεται, η pop-selfie κάμερα κάνει την εμφάνιση της και ο αποχαυνωμένος χαρακτήρας επανέρχεται στην πραγματικότητα.

Αν και τα βίντεο διακωμωδούν το notch, ίσως η Xiaomi ξεχνάει ότι έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 smartphones τα οποία έχουν notch. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο η εταιρεία να διαπίστωσε ότι τα notches δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν και να αποφάσισε να κυκλοφορεί πλέον μόνο notchless smartphones.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουλίου 2019 19:25

Σχόλια

  • Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Κινητό ακούμε και κινητό δεν βλέπουμε.

  • Παιδιά προσέξτε λίγο την ορθογραφία, τη σύνταξη και τη χρήση των σημείων στίξης σας παρακαλώ. Ευχαριστώ

    Στα του θέματος τώρα, το notch φαίνεται πως έχει κουράσει και οι κατασκευαστές οδεύουν προς άλλες κατευθύνσεις.

    • Θα σε παρακαλέσω να μη διαβάζεις τα δικά μου σχόλια γιατί δεν έβγαλα το γυμνάσιο.

  • Να και μια εταιρεία που κοροϊδεύει τα μαύρα χάλια της για το σεμεδάκι. Του χρόνου θα κοροϊδεύει το pop up, του παραχρόνου κάτι άλλο που έχει αντιγράψει από τους άλλους!

  • Κινέζοι ...
    Εταιρεία με 10 κινητά με νοτς (που τις περισσότερες φορές απλά δεν χρειαζόταν αφού στο κάτω μέρος έχει ένα περιθώριο «να» με το συμπάθιο )
    Που τα έχουν πάρει ένα σωρό πελάτες της και τους κοροϊδεύει στα μούτρα !!!
    Τι να πεις ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.