Xiaomi: Τρολλάρει την OnePlus με διαφήμιση για το Redmi K20 Pro

Redmi K20 Pro, Xiaomi: Τρολλάρει την OnePlus με διαφήμιση για το Redmi K20 Pro

Η OnePlus καθ όλη τη διάρκεια του promotion για τα OnePlus 7, και κυρίως την Pro έκδοση, ανέφερε συνέχεια τις επιδόσεις των συσκευών και πως θα κάνει το smartphone μας αργό, όπως ήταν ένα από τα κύρια slogan που συνόδευαν την καμπάνια.

Η Redmi κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό τα K20, τα οποίο προώθησε αρκετά και στην Ευρώπη έχουν το όνομα Xiaomi Mi 9T. Μία από της ειδήσεις που είχαν προκαλέσει εντύπωση ήταν η δήλωση του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Lu Weibing, που ανέφερε ότι το score της συσκευής στο AnTuTu σοκάρει. Τότε είχε κυκλοφορήσει ένα στιγμιότυπο που έδειχνε ότι το Redmi K20 συγκέντρωσε 458.754 πόντους.

Τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη συσκευή στην Ινδία, υπό το ίδιο brand, και εν όψη της κυκλοφορίας του δημοσίευσε μία σειρά από προωθητικές εικόνες η οποίες τρολλάρουν κατά κάποιο τρόπο την OnePlus.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε το σχόλιο “Somebody just announced the world’s fastest phone” ή “Κάποιος μόλις ανακοίνωσε το γρηγορότερο τηλέφωνο στον κόσμο”. Τη θέση του “t” έχει πάρει το “+” της OnePlus και ακριβώς κάτω από τη συσκευή υπάρχει η φράση “Oh really? Hold my AnTuTu.” ή “Αλήθεια? Κράτα το AnTuTu μου”.

Η δεύτερη εικόνα που συμπληρώνει το promotion αναγράφει το όνομα του Redmi K20 Pro, το χαρακτηρίζει ως το γρηγορότερο τηλέφωνο στον κόσμο και στην οθόνη της συσκευής υπάρχει το score του K20 Pro στο AnTuTu.

https://twitter.com/RedmiIndia/status/1140542358242488321

Σύμφωνα με την αφίσα της Redmi το K20 Pro έχει στο AnTuTu 388.803, δηλαδή 70.000 μικρότερο score από το αρχικό που είχε δημοσιεύσει ο Weibing. Την ίδια στιγμή, το OnePlus 7 Pro έχει score στο Global AnTuTu 373.953 πόντους και στο Κινέζικο AnTuTu 368.834, δηλαδή 10.000 πόντους κάτω από το Redmi K20.

Redmi K20 Pro, Xiaomi: Τρολλάρει την OnePlus με διαφήμιση για το Redmi K20 Pro

Το επιθετικό marketing που χρησιμοποιεί η Xiaomi και η Redmi φαίνεται γενικότερα να αποδίδει. Ωστόσο, η χρήση ενός score το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη δεν αποτελεί και τεκμήριο. Όπως και να έχει, υπομονή μέχρι τον Ιούλιο που θα βγουν τα επίσημα αποτελέσματα του AnTuTu για τον Ιούνιο και περιμένουμε ότι το Redmi K20 Pro/Xiaomi Mi 9T Pro θα βρίσκεται στη λίστα των Top 10 smartphones σε επιδόσεις.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Οι εταιρείες για να πουλήσουν, κανουν σαν τα 15χρονα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη…στο Antutu εννοώ.

Μανώλης

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν συσκευές βασιζόμενοι στο σκορ του antutu, τέτοιες χαζές διαφημίσεις θα υπάρχουν. Εδώ οι πρώτες συσκευές sd845 είχαν σκορ 220.000 και μέσα σε 1 χρόνο οι ίδιες συσκευές σκόραραν 300.000+, όχι δεν έγιναν πιο γρήγορες απλά το antutu είναι προϊόν μάρκετινγκ.

Baioss

Αυτό! Εκτός του ότι σε κάθε update ενός smartphone τα νούμερα μπορεί να είναι καλύτερα, ετσι και η κάθε νέα έκδοση του Antutu έχει διαφορετικα νούμερα μετρήσεων.

NikosAr

Ε και να μην είναι αυτά τα σκορ που λένε η διαφήμιση γίνεται …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.