Smartphones

Xiaomi Mi A1: Με το Android Oreo θα έρθει και η δυνατότητα ταχείας φόρτισης

Το Mi A1 είναι είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Xiaomi με “καθαρή” προ-εγκατεστημένη Android έκδοση, το Android One. Τα υπόλοιπα smartphones του Κινέζου κατασκευαστή λειτουργούν με το MIUI, κάτι που καθιστά το Mi A1 μοναδικό, τουλάχιστον για τώρα.

Ένα από τα μεγάλα ατού του mid-ranger είναι πως θα λαμβάνει (κατά πάσα πιθανότητα) ενημερώσεις λογισμικού ταχύτερα από άλλα Xiaomi κινητά, ακριβώς λόγω του Android One. Άλλωστε, από τις αρχές Δεκεμβρίου υπάρχει ήδη μια ασταθής beta έκδοση του Android 8 Oreo για την συσκευή, πράγμα που σημαίνει πως η κυκλοφορία ενός σταθερού build δεν είναι μακριά (μάλλον είναι πολύ κοντά). Αν κανείς εγκαταστήσει την δοκιμαστική beta του Oreo στο Mi A1, θα πάρει μια γεύση από τις επερχόμενες νέες λειτουργίες του κινητού, ανάμεσα στις οποίες είναι και δυνατότητες που δεν ήταν πριν διαθέσιμες.

Εκτός της ταχύτερης απόκρισης του αισθητήρα αποτυπωμάτων, των βελτιώσεων στην λειτουργία με δύο κάρτες SIM, του επίσης βελτιωμένου χρόνου φόρτωσης εφαρμογών, των ανανεωμένων animations και όλων των άλλων αναβαθμίσεων που θα φέρει το Android 8 Oreo στο Xiaomi Mi A1, η σημαντικότερη ίσως λειτουργία είναι η ταχεία φόρτιση που πλέον θα υποστηρίζεται από το κινητό. Όσοι κάτοχοι της συσκευής αρχικά απογοητεύτηκαν από την έλλειψη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, θα χαρούν να μάθουν πως σύντομα θα είναι σε θέση να την φορτίσουν αισθητά πιο γρήγορα σε σχέση με πριν.

Η Xiaomi έχει δηλώσει πως το Oreo για το Mi A1 θα διατεθεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Επομένως, ενδέχεται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το Android One mid-ranger να μπουν στο 2018 με πολλές νέες δυνατότητες και λειτουργίες, τις οποίες θα εξερευνούν ενώ… φορτίζουν γρήγορα την συσκευή. Ο συνδυασμός της χαμηλής τιμής, της ισχύος και της πληθώρας χαρακτηριστικών του Xiaomi Mi A1, το καθιστούν ίσως την καλύτερη επιλογή της κατηγορίας.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.