Smartphones

Xiaomi Mi A3: Δωρεάν επισκευή αν η συσκευή σας καταστράφηκε από το Android 11

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως θα προσφέρει δωρεάν επισκευή σε όσες συσκευές Mi A3 έπαψαν να λειτουργούν μετά από το Android 11 update. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε αφαίρεση του προβληματικού λογισμικού, όμως αρκετοί άτυχοι χρήστες πρόλαβαν να κάνουν την αναβάθμιση και να μην έχουν συσκευή.

Δε γνωρίζουμε γιατί, αλλά το Android 11 κατέστρεφε τα Xiaomi Mi A3, χωρίς κανέναν τρόπο επαναφοράς των συσκευών. Η εταιρεία όμως δεσμεύεται να επισκευάσει όλες τις συσκευές που χάλασαν, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και αν έχει λήξει η εγγύηση της συσκευής. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι κάτοχοι να πάνε σε ένα από τα επίσημα επισκευαστικά κέντρα παγκοσμίως.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει εκ νέου η αναβάθμιση σε Android 11 για το Xiaomi Mi A3, ούτε γιατί ήταν τόσο καταστροφικό για τις συσκευές. Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που η εταιρεία προσφέρει δωρεάν επισκευές, ελπίζουμε όσοι είχαν πρόβλημα να έχουν σύντομα ξανά μία λειτουργική συσκευή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 5 Ιανουαρίου 2021 16:07

Σχόλια

      • H Infoquest ως επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα, θα αναλάβει τα κινητά που έχουν αγοραστεί από το δίκτυό της, δηλαδή αλυσίδες όπως Kotsovolos, Plaisio, COSMOTE, GERMANOS, Public/ MediaMarkt, από το δικό της κατάστημα http://www.mistore-greece.gr και άλλα. Αν το κινητό το έχεις αγοράσει από κατάστημα στο Skroutz ή από Κίνα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από όπου το αγόρασες.

  • paidia vgike anroid 11 gia to mia3 simera apo 3ena sait poy diavasa de vrika kati arnitiko akomi de to exo kanei 8a anevasete kapoio ar8ro gia ta einai ora na to kanoyme?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.