Xiaomi Mi A3: Έρχονται 25 Ιουλίου, διέρρευσαν renders, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν αρχίσει οι φήμες και τα leaks για τα επερχόμενα Android One smartphones της Xiaomi. Σήμερα τελικά ήταν η ημέρα που θα μαθαίναμε σχεδόν τα πάντα για τα Xiaomi Mi A3.

Ας ξεκινήσουμε με τα επίσημα. Η Xiaomi ξεκίνησε από νωρίς τη δημοσιεύσεις διαφόρων μηνυμάτων σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Πέραν του ότι λανσάρει διαρκώς τις συσκευές και εκθιάζει ξεκάθαρα τις κάμερες τους, διέρρευσε μία πρόσκληση για την επίσημη παρουσίαση των συσκευών στις 25 Ιουλίου.

Έπειτα, η εταιρεία τονίζει ότι τα Xiaomi Mi A3 θα είναι ξεκάθαρα πιο αποδοτικά από τους προκατόχους τους.

Εκτός από την εταιρεία, σήμερα έχουν πάρει φόρα και οι tipsters και leaksters. Κάποιος δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών του Xiaomi Mi A3, του κουτιού, και φυσικά των παρελκόμενων που θα το συνοδεύουν.

Το πρώτο πράγμα που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες είναι ότι πρόκειται για Android One συσκευή, και πως το κουτί θα περιέχει σίγουρα φορτιστή και ίσως ακουστικά.

Το προστατευτικό της οθόνης αναφέρει ότι θα έχει τριπλή κάμερα, 48MP στην κύρια, ultra wide-angle, και 32MP selfie. Η μπαταρία του Xiaomi Mi A3 έχει χωρητικότητα 4.030mAh και υποστηρίζει 18W ταχυφόρτιση. Επίσης, η συσκευή θα έχει 6,08 ίντσες AMOLED οθόνη με in-display fingerprint scanner και τον Snapdragon 665 (όχι τον SD675 ή SD730 που ανέφεραν προηγούμενες φήμες).

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το Xiaomi Mi A3 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, λευκό, μπλε, και μαύρο. Στο πίσω μέρος έχει την τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και το LED flash ακριβώς από κάτω. Εμπρός βλέπουμε απλά την οθόνη και το notch που φιλοξενεί την selfie κάμερα.

Τέλος, διέρρευσαν τα press renders του Xiaomi Mi A3 τα οποία αποκαλύπτουν μέτριο chin, θύρα ακουστικό, αισθητήρα IR, μία USB type-C, και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής στη δεξιά μεριά.

Όλα τα παραπάνω, αποδεικνύουν ότι τα Xiaomi Mi A3 είναι η rebrand πειραγμένη έκδοση του Xiaomi Mi CC9e.

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουλίου 2019 20:57

Σχόλια

  • Περίμενα κάτι πάρα πάνω σε επεξεργαστή. Θα δούμε τις κάμερες αλλά δεν με ψήνει η εμφάνιση του.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει η αλλαγή αν έχεις το 2 εκτός αν έχει τεράστια διαφορά η κάμερα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.