Xiaomi Mi CC9 Pro: Με Snapdragon 730G, κάμερα 108MP και ταχυφόρτιση 20W

Xiaomi Mi CC9 Pro, Xiaomi Mi CC9 Pro: Με Snapdragon 730G, κάμερα 108MP και ταχυφόρτιση 20W

Πριν καιρό η Xiaomi παρουσίασε τη σειρά των selfie focused smartphones Mi CC9. Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει διάφορες αναφορές για το Xiaomi Mi CC9 Pro, το οποίο πιστοποιήθηκε από το EEC, και τώρα διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τον tipster Sudhanshu Ambhore (@sudhanshu1414), που ήταν και ο πρώτος που αναφέρθηκε στο smartphone, το Mi CC9 Pro θα είναι μία αναβάθμιση της βασικής έκδοσης. Το smartphone θα έχει 6,4 ίντσες FHD+ AMOLED οθόνη με waterdrop notch και in-display fingerprint scanner.

Στο εσωτερικό του Xiaomi Mi CC9 Pro θα υπάρχει ο Snapdragon 730G τον οποίο θα συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, το smartphone θα τρέχει Android 10, θα έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 20W, IR, NFC, θα ζυγίζει 180 γραμμάρια και θα έχει πάχος 9 χιλιοστά.

Σε επίπεδο καμερών, το Mi CC9 Pro θα έχει τριπλή κάμερα με την κύρια να είναι στα 108MP, η δεύτερη θα είναι μία ευρυγώνια 13MP και το module θα συμπληρώνει ένας τηλεφακός 8MP. Όσον αφορά τη selfie κάμερα, αυτή θα έχει αισθητήρα 32MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi CC9 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου στην Κίνα, η τιμή του θα είναι 2.599 Yuan ή περίπου 330 ευρώ, και δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει διαθέσιμο σε άλλες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.