Smartphones

Xiaomi Mi Max και Mi Max Prime, δεν θα πάρουν άλλα updates

Η Xiaomi, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη του λογισμικού στις συσκευές Mi Max και Mi Max Prime. Οι δύο συσκευές, έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα μαζί με τα Mi 5 και Redmi Note 3, όπου βρίσκονται μοντέλα κινητών που δεν θα λάβουν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού.

Όπως έγινε γνωστό, η Xiaomi πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή της MIUI ROM, προκειμένου να προχωρήσει σε τεχνολογία νέας γενιάς. Η τελευταία αναβάθμιση για το Mi Max και το Mi Max Prime ήταν η MIUI 9.2.28, ενώ τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει η τελευταία γενική αναβάθμιση MIUI 10.3 για τις δύο συσκευές.

Η Xiaomi, εξήγησε στο Forum της πως: “Λόγω πολλών παραγόντων όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών, η σταθερότητα της συσκευή και η αίσθηση που δίνει το λογισμικό, κυκλοφορεί την 1η Μαρτίου η τελευταία έκδοση MUI, η οποία είναι και η τελευταία development έκδοση για τα Xiaomi Max και Xiaomi Max Prime. Αυτές οι δύο συσκευές, δεν θα δεχθούν άλλες αναβαθμίσεις λογισμικού. Ωστόσο έχουμε ετοιμάσει μια σταθερή έκδοση η οποία θα γίνει διαθέσιμη, μέσω της αναβάθμισης MIUI 10.3, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ο χρήστης θα μπορεί είτε να κάνει άμεσα την ενημέρωση αυτή είτε να την προγραμματίσει αργότερα”.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.