Xiaomi Mi MIX 4: Προστατευτικό οθόνης αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Xiaomi Mi MIX 4, Xiaomi Mi MIX 4: Προστατευτικό οθόνης αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Αναμένουμε τη Xiaomi να ανακοινώσει το επερχόμενο Mi MIX 4 κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Έως τώρα έχουμε δει πολλαπλά leaks για τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi MIX 4 και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν φωτογραφίες για το tempered glass της συσκευής.

Το tempered glass αποκαλύπτει ότι η Xiaomi δεν θα ακολουθήσει τα τελευταία trends με punch hole ή notch στην οθόνη και μεγάλες καμπύλες. Αν και το tempered glass φαίνεται να έχει καμπύλες δεν είναι ιδιαίτερα έντονες αφού θυμίζουν κατά κύριο λόγο αυτές του Samsung Galaxy Note 9 και όχι του Note 10 ή του Vivo NEX 3.

Από τη στιγμή που το γυαλί του Xiaomi Mi MIX 4 δεν έχει κάποιο κόψιμο για την κάμερα αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε pop-up κάμερα. Αν και νωρίτερα φέτος η εταιρεία είχε κάνει tease την under-display κάμερα, η τεχνολογία είναι πολύ πρώιμη για να χρησιμοποιηθεί σε μία high-selling σειρά, τουλάχιστον πριν τελειοποιηθεί.

Οι φήμες θέλουν το Mi MIX 4 να έχει οθόνη με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο εσωτερικό της συσκευής λέγεται ότι θα βρούμε τον Snapdragon 855+, έως 12GB μνήμη RAM, μέχρι 1TB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και ίσως τρέχει Android Q.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi MIX 4 θα έχει 108MP κύρια πίσω κάμερα, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις μία 4G LTE και μία με υποστήριξη 5G.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi Mi MIX. Ωστόσο, διάφορες αναφορές θέλουν την εταιρεία να κάνει τα αποκαλυπτήρια στις 24 Σεπτεμβρίου. Όπως και να έχει αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το smartphone τις προσεχής ημέρες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.