Xiaomi Mi MIX 5G, Mi 9 Pro 5G και MIUI 11: Έρχονται στις 24 Σεπτεμβρίου

Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου θα κάνει μία εκδήλωση στην οποία θα αποκαλύψει δύο νέα smartphones, το Xiaomi Mi MIX 5G και το Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο MIUI 11 και την ολοκαίνουργια Mi TV.

Το Xiaomi Mi MIX 5G θα είναι βασισμένο στο MIX 4 που περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον αριθμό 4, όπως έκανε με το Mi MIX 3 5G.

Κατά τα άλλα, έχει επιβεβαιωθεί ότι το Xiaomi Mi 9 Pro 5G θα έχει την γρηγορότερη ασύρματη φόρτιση παγκοσμίως στα 30W, και ενδεχομένως το Xiaomi Mi Mix 5G να είναι εξοπλισμένο με την ίδια τεχνολογία.

Όσον αφορά τη Xiaomi Mi TV δεν είναι γνωστές αρκετές λεπτομέρειες εκτός από το γεγονός ότι θα έχει 8K ανάλυση. Κατά πάσα πιθανότητα η Xiaomi αποφάσισε να ανακοινώσει την premium τηλεόραση της σε αυτή την εκδήλωση για να προλάβει την OnePlus. Μερικές μέρες αργότερα, η OnePlus θα ανακοινώσει την premium OnePlus TV.

Σχετικά με το MIUI 11 αναμένουμε να δούμε νέο σχεδιασμό και unified εικονίδια. Επίσης, το OS θα είναι βασισμένο στο Android 10 οπότε θα έρθει με όλα τα καλούδια της βασικής έκδοσης αλλά και αρκετές προσθήκες από τη Xiaomi.

Τέλος, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ημερομηνία ανακοίνωσης, αναμένουμε να γίνουν leak περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 4 αυτά προϊόντα τις ερχόμενες μέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2019 14:31

Σχόλια

  • Κατα την παρουσίαση φαντάζομαι θα μαθουμε και τιμες σωστά; Και ποτέ θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.