Xiaomi Mi Note 10: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά της 5πλης κάμερας

, Xiaomi Mi Note 10: Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά της 5πλης κάμερας

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το Mi Note 10 στις 14 Νοεμβρίου και μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά της πενταπλής κάμερας η οποία θα τοποθετηθεί σε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία της πλάτης. Σύμφωνα λοιπόν με τον λογαριασμό της Xiaomi στο Twitter, αποκαλύπτεται ότι το τηλέφωνο θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα στα 108MP, μία 12MP “For perfect portrait” δηλώνει η Xiaomi, μία 20MP ultra wide και τέλος, μία 2MP super macro και 5MP telephoto η οποία θα έχει έως 50x zoom. Ακριβώς δίπλα από την κάμερα θα υπάρχουν και δύο dual-LED flash. Παρόλα αυτά, δεν γίνεται καμία αναφορά στην front facing κάμερα πιθανόν όμως αυτή να ανέρχεται στα 32MP.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ίσως δούμε οθόνη τύπου AMOLED στις 6.4 ίντσες η οποία θα συνοδεύεται από τον Snapdragon 730G, μπαταρία χωρητικότητας 5260mAh και γρήγορη φόρτιση 30W. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το Mi Note 10 θα κυκλοφορήσει στις Κίνα ως CC9 Pro στις 5 Νοεμβρίου και τότε θα επιβεβαιωθούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Για μία ακόμη φορά η Xiaomi γ@μ@’ει & δέρνει αλύπητα τον ανταγωνισμό. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ολοκαίνουριο κινητό. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, παγκόσμια πρωτιά στην κάμερα που θα σαρώσει σίγουρα στην βαθμολογία του Dxomark, & για το κερασάκι στην…τούρτα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαταρία για ατελείωτες ώρες χρήσης. Ηuawei, Samsung, Apple & λοιπές εταιρείες έχουν σίγουρα αρχίσει ήδη από τώρα να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

Κώστας

Γιώργο, η κάμερα είναι της Samsung και θα την φοράει (για αρχή) το s11

George

Ναι, η κάμερα είναι μεν της Samsung, αλλά για αρχή θα χρησιμοποιηθεί στο Xiaomi Mi Note 10, και αργότερα στο S11 της Samsung. Σημασία όμως δεν έχει το ποιος θα χρησιμοποιήσει πρώτος την συγκεκριμένη κάμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι το πόση θα είναι η τιμή πώλησης του Xiaomi Mi Note 10, και πόση θα είναι η τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S11. Εκεί ακριβώς είναι η ξεκάθαρη νίκη της Xiaomi. Στο γεγονός δηλαδή ότι προσφέρει κινητά με κορυφαία χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Ενώ, αντίθετα, άλλες εταιρείες για να σου προσφέρουν κινητό με κορυφαία χαρακτηριστικά, σου ζητάνε να…ξηλώσεις την τσέπη σου κανονικά!!

Γιώργος Τερζης

Αρχικα το Xiaomi Είναι midrange και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από τον επεξεργαστή που χρησιμοποιεί. Τα 108mp είναι τελείως εικονικά θα χρησιμοποιούνται αρεα και που όταν το AI θέλει. Οπότε να ξες οι φωτο σου θα βγαίνουν γύρω στα 20 κάτι mp. Επίσης η Samsung δεν θα χρησιμοποιει τοβ αισθητηρα αυτο στην σειρα 11 γτ είναι δοκιμαστικός αισθητήρας και πηγαίνει πρώτα σε midrange smartphone. Αααα η κάμερα Ναι μεν είναι καλή Αλλά δεν θα σαρώσει δεν θα μπορέσει καν να φτάσει περσινά και προπέρσινες flagship smartphone μεγάλων εταιριών.

gthebest

Όλα ωραία και καλά, αλλά δεν βλέπω οπτική σταθεροποίηση όποτε μάπα το καρπούζι. Αυτή η Xiaomi έχει ένα θέμα με το OIS 🙁

giannis

Το θέμα είναι να ζουμάρω με 108 mp και να φωτογραφίζω, όχι να κάνω αποκοπή ή ζουμ μετά την φωτό όπως στο redmi note 7 και 8

Dem

δεν έχει ένα θέμα απλά είναι ενα ακριβό εξάρτημα που ανεβάζει την τιμή και με ανεβασμένη τιμή θα χάσει πολλούς f-boys

Nikos K

Θα έχει διπλo ΟIS, στον κύριο φακό και τον τηλεφακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.