Smartphones

Xiaomi Mi Note 3: Με Snapdragon 660 και 6GB RAM;

Αύριο, 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να ανακοινωθεί και το Xiaomi Mi Note 3, το οποίο σύμφωνα με εικόνα από το κουτί του φαίνεται ότι θα ενσωματώνει τον Snapdragon 660 και 6GB RAM.

Η εικόνα από το κουτί είχε εμφανιστεί στις 31 Αυγούστου, αλλά τότε φαινόταν μόνο η ήταν η μπροστινή όψη του και έτσι δεν φαινόντουσαν πολλά.

Στη νέα εικόνα φαίνεται και η πίσω όψη, όπου φαίνεται ότι το Xiaomi Mi Note 3 θα έρχεται με το οχταπύρηνο Snapdragon 660 (με χρονισμό στα 2.2GHz).

Επίσης αναφέρεται ότι θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη αλλά δεν αναφέρεται η ανάλυση. Η εμπρόσθια κάμερα θα έχει ανάλυση 16MP.

Ακόμη, αναφέρεται ότι το Mi Note 3 θα διαθέτει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, από το κουτί φαίνεται ότι η συσκευή θα διαθέτει θύρα USB Type-C και θα περιέχεται κι ο αντίστοιχος αντάπτορας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έρχεται με την υποδοχή 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

Το Xiaomi Mi Note 3 αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο μαζί με το Mi MIX 2. Δεν έχουν ακουστεί ακόμη περισσότερα σχετικά με την τιμή και την διαθεσιμότητά του.

Πηγή

Σχόλια

  • Κατέρρευσε και ο πύργος με τα σπεκς..υποτίθεται ότι αποτελεί συνέχεια του Mi note 2 και είναι λογικό και επόμενο να έχει το καλύτερο δυνατό hardware..Από οθόνη και ειδικά κάμερα δεν το συζητάμε..βουτηγμένο στην μετριότητα όπως όλα τα κινητά της εταιρείας ακόμη και οι ναυαρχίδες.σου δίνει και έναν υποδεέστερο επεηργαστή..ε αυτό ήταν..σκουπίδι ολικής.

  • Καλη επιλογη ο επεξεργαστης, δεν κυκλοφορει πουθενα και ειναι πιο καλος στην αυτονομια απο τον 835 με διαφορα στην αποδοση μονο 15% . |Απλα θα τον προτιμουσα σε κατι πιο οικονομικο

  • Η Xiaomi έχει άλλες τρεις συσκευές (μαζί με το Mi mix 2) παλιό επεξεργαστή δεν βάζει, οπότε αποφάσισε να διαφοροποιεί με τον 660 αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε snap αυτή την στιγμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.