Xiaomi Redmi 2 Prime: Επίσημα με διπλάσια RAM και τιμή 110 δολάρια

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο της smartphone “made in India” στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει κάνει με την Foxconn για να κατασκευάζουν κινητά στην Ινδία. Το Xiaomi Redmi 2 Prime, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς και οικονομικούXiaomi Redmi 2, αλλά συνεχίζει να είναι οικονομικό.

Το Xiaomi Redmi 2 Prime έρχεται με την ίδια 4.7 ιντσών IGZO οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 410 και κάμερα 8 Megapixel, όμως αυτή τη φορά έχει μνήμη RAM 2GB και 16GB ενσωματωμένη μνήμη.

Η τιμή του θα είναι γύρω στα 110 δολάρια, ενώ το Xiaomi Redmi 2 κοστίζει μόλις 15 δολάρια λιγότερο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 13:18

Σχόλια

  • @ Λευτέρης μην βάζεις στοίχημα θα το χάσεις. Μ'αρεσει που μερικοί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα 700άρια που σας παίρνουν οι εταιρείες βγάζοντας άχρηστα κινητά που δεν έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας.
    By the way το κινητό σε αυτή την έκδοση κυκλοφορεί πάνω από 3 μήνες και για τα λεφτά του, επειδή το εχω δουλέψει για κάποιο διάστημα πρόκειται για εκπληκτική συσκευή

  • @Λευτερης μας τα εχεις κανει τσουρεκια ρε isheep σε καθε αρθρο οτι ολα τα κινητα ειναι σκατα και iphone ειναι γαματα.Και κατι ακομα τα iphone και γενικα ολα τα προιοντα της μηλοπιτας ειναι MADE IN CHINA

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.